Seuraa 

Kysyn, että mitä te olette hankkineet? :)Minä en ole löytänyt vielä(kään) pojille ihan omaan silmään istuvia haalareita, sen sijaan talvitakkeja on löytynyt sitäkin enemmän eli jokaisesta haalarikaupasta olen tullut ulos takki kainalossa! =) Ja katalogeissa monet haalarit näytti minusta hyvältä, mutta luonnossa oli liian epämääräisiä leikkauksia, kummia väri, vääränvärinen vuori, joka näkyy hupussa, jne. - Ja liian ronkeli olen.

Sivut

Kommentit (34)

Tyttö 1v 9kk:

Ticketin mudanvärin haalari (jossa vaal.punainen vuori)

Minymon vanhan roosan värinen haalari (jossa ruskea vuori)

Ticketin tumma lila haalari

Takkeja on sitten varmaan 10 erilaista....Poika 4kk:

Ticketin tummanruskea haalari jossa vaal.sininen vuori

Ticketin vaaleansininen haalari

Ticketin beige haalari jossa vaal.sininen vuori

Burberryn toppatakkiPaljon vähemmälläkin pärjäisi, mutta....

mihin tarvitaan useampia haalareita ja kymmentä takkia..mutta jokainen taapalaa tyylillään!meillä 3 v. poika jolle hankittuna:-uusi reimatecin babymallinen ruskea/vaalenasininen haalari koko 98 cm

-edellistalvelta sopiva benettonin ruskea duffelitakki-uusi loppusyksyyn/alkutalveen sopiva kelsitakki, ruskea/valkoiset karvat Zarasta (heräteostos, myönnän)- ja sitten h&m punamusta laskettelutakki+ housut toppaa kokoa 104 cm jos reimatec jää lopputalvesta pieneksi, ja varavaatteeksi muutenkin.enempää en meinaa ostaa.vielä syntymätön baby, joka syntyy joulun tienoilla (ainakin laskettu aika!):

-h&m:n tummanruskea toppahaalari koko 62 cmvielä en muuta ole hankkinut ja tuskin hankinkaan hänelle, tammialesta voi sitten katsella lisää takkia jne jos on tarvis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä ostin molemmille toppahousut kirpputorilta vaivaiset 6 euroa meni.Isommalle (3v.) toppahaalari kirppikseltä 3,50 euora ja nuoremmalle (1,5v) 3 euroa.Isommalle täytyy kengät ostaa, mutta luulen että niihin täytyy satsata enemmän.Tyttöjen ukki osti eilen tytöille aivan ihanat vaalenpunaiset toppahatut jossa muumin kuva sivulla 9,90 kpl. itse ostan varmaan vielä kosteussuojatut muumihanskat molemmille, sitten saakin riittää.Pienemmälle on toki isommalta jääneitä kevyt haalareita ja pari talvipukua, varahaalareiksi.Isommalle ostettiin jo viime vuonna alesta toppatakki ja housut, taisivat maksaa 30 euroa silloin.Ja kyllä minäkin tytöt nätisti puen ei se minusta hintaa katso.Itsekin jotain tulee joskus ommeltua :)

Tyttö 6½v

- Reimatecin Ice-toppahousut tummanharmaana

- Reimatecin Vanilla-toppatakki vaaleanpunaisena harmailla tehosteilla

- lisäksi kotikäyttöön serkkupojan vanha sininen Travalle-haalariPoika 4½v

- Ticketin upea oranssi baggie-talvihaalari

- lisäksi kotikäyttöön serkkupojan vanha sininen Rasavil-haalariNäiden lisäksi molemmille löytyy takkeja muutama sekä iso kasa asusteita.

Sokoksen kantis 104cm Remu ja Euromarketin kantis Peuhari.

Lisäksi Huutiksesta 104 Reimatec Baby haalari (vielä matklla meille).

Keväällä huutiksesta 104cm Seppälän liila kevyttoppapuku

Lindexistä Bamsen jokasään fleece vuorellinen takki ja housut.Viime vuodesta jäljellä vielä Lennen Active toppahousut. Name It vaaleanpunainen takki ja Ciraf merkkinen 2-osainen toppapuku (jäänee pieneksi talven aikana).

Lisäksi odottamasa Cittarin alesta ostetut 104cm vaaleanpunainen toppatakki ja kaverilta ostettu Lassien toppatakki.Jos nuo 104cm haalarit jää pieneksi on kaapissa odottamassa 110cm Peuhari ja Reimatec kokoinaisuus sekä 116cm Peuhari.Hanskoiksi varattu pino Lennen toppahanskoja ja lakeiksi Lennen villainen kypärämyssy sekä viimevuotiset Reiman kypärämyssy ja pipo sekä hiippa lakki ja Kivat merrkiset pari villa kypärämyssyä.

Lisäksi Lennen villahaalari.

Yhdet kengät ostettu. Sokoksen kantis Eccot.

tälle pian 5v (huh miten iso!) pojalleni on odottamassa...Jonathanin 116cm musta-vihreä puku, jonka ostin, hetkonen, sinä vuonna kun niitä vahvistettuja kosteussuojapukuja oli myynnissä... olisko se ollut toissatalvena eli -04 :) Ihastuin pukuun niin paljon, että ostin muutamaa kokoa... onneksi, kun mallin tuotanto loppui...Sitten on Seppälän 110cm haalari, se ohut versio, ostettu samana talvena alesta hintaan 15e. Perushaalari.H&M:n myös kaksi vuotta sitten ostettu turkiskalulustakki, menee edelleen vaikka kokoa 104cm... kolmatta talvea käytössä:))Jonathanin (myös toissatalven) kosteussuojasetti, haalarihousut ja takki.Näillä varmasti pärjätään, kaksi ekaa päiväkotiin ja vikat kotikäyttöön enemmin.Ensi talveksikin on jo valmiina ostettu jotain... en jaksa enää shoppailla kovin innokkaasti, joten esim talvivaatteet, kun nään halvalla hyvää, ostan samantein samaa mallia muutamaksi vuodeksi. Toistaiseksi poikakin on tykännyt tästä:)) Kohta en enää uskalla, kun alkaa oma maku tulla enemmän kuvioihin.Toivon vaan että tuo Jonathanin kaksiosainen setti menee päälle vielä, kun huomasi juuri välikausijonathanin vastaavan yhdistelmän olevan aika nafti :( Onneksi sitäkin on vastaava setti odottamassa :)))

Pojalle (kohta 3 v.)

- Viime talven alesta ostettu Jonathanin haalari, alaosa tummansininen, yläosassa savunsinistä ja beigeä

- pihahaalarina ja alkutalven lumettomien kelien rymyhaalarina mahtuu vielä viime talvena kaverilta saatu useamman vuoden vanha tummansini-vihreä Lassie(Lisäksi viime talvelta mahtuu H&M:n 2-osainen toppapuku ja Lidlistä aikanaan ostettu toppatakki, tälle talvelle on ostettu Seppälästä toppahousut ja kaverilta käytettynä kyläilytakki. Tälle talvelle ostettu H&M:n toppatakki on vielä niin iso, että ei välttämättä päädy käyttöön koko talvena, mutta seuraavana sitten..)Tytölle (1,5 v.) ei ole ostettu yhtään haalaria, mutta käytössä tulevat olemaan

- vuoden 2003 violetti äp-haalari, joka menee vielä alkutalven

- alkutalven lumettomille keleille sukulaispojalta esikoiselle peritty tummansininen Travallen vauvahaalari

- esikoisen vanha Remu, babymallinen, pääväriltään tummansininen, jossa yläosassa kirkkaanpunaista

- kaverin tytön vanha Lassien perushaalari, väreinä kirkas punainen, pinkki ja vaaleanpunainen (meiltä lähti vaihdossa heidän kuopuspojalleen Lassien musta-vihreä " poikahaalari" )(Lisäksi viime talvena alesta ostettu H&M:n puolukanpunainen vakosamettiduffeli ja nyt syksyllä siihen kaveriksi ostetut NameItin ruskeat toppahousut.)Eli vähän huono olin vastaamaan alkuperäiseen kysymykseen, kun meille on tosiaan ostettu vain yksi haalari tulevaksi talveksi. ;D Jos ylimääräistä rahaa olisi, haluaisin ostaa tytölle jonkin vaaleanpunaisen haalarin, mutta todennäköisesti yritän metsästää sellaisen alesta seuraavaksi talveksi, kun nyt ei mitään oikeaa tarvetta edes olisi. Talvihankinnoista meiltä puuttuu oikeastaan enää pojalle yhdet kengät ja tytölle rukkaset.

Tyttö 1½v hankittu on Ticketin baggie ja Reimatecin Almond takki ja Crystal housut. Vielä ois joku " hienostelu" puku hakusessa..

Isommalle 11v on HM:n takki ja housut ja vielä ostettava joku " kunnon" puku, luultavasti laskettelu takki ja housut.

tyttö joka täyttää talvella 5-v

-viime talvena alesta ostettu Reiman peuhari mahtuu vielä tämän talven, 116cm, väriltään tummansinistä ja fuksiaa/kanerva

-viime talven alesta ostettu Jonathanin cordurahaalari 116cm, alaosa on tummansininen ja yläosa vaaleanpunainen. Minua alkaa jo kyllästyttämään tämä väriyhdistelmä mutta kun on sen verran kova rymyämään jäämäessä niin toivon että tämä puku kestäisi siellä....

-sitten on vielä nyt syksyllä ostettut aivan ihanat Ticketin vaaleanpunainen takki ja ruskeat toppahousut 116cmTyttö 1,5v

-viime talven alesta ostettu babymallinen reimatec 86cm, väri fuksia vaaleanpunainen ja siihen pari hattua ja hankat

-myöskin viime talven alesta ostetut Jonathanin takki ja housut 86cm, värinä taas tummansininen vaaleanpunainen :=)

-kauppatakiksi löytyy isonsiskon vanha Lindexin kiva tummanpunainen takki

Meillä on 4-vuotiaalle tytölle hankittuna nyt beige kelsitakki sekä Tanskasta Minymon " mold" -värinen haalari vaaleanpunaisella vuorella. Kaksiosainen puku on mietintämyssyssä.Pikkuveljellä, 1,5-vuotta, on nyt vain musta Reimatecin baby-haalari. En ole oikein osannut päättää, mitä muuta hänelle haluaisin. Tekisi mieli ainakin Ticketin Jojoa ja jotain kivaa takkia...Viime talvelta on tytölle vielä Miniaturen " ruskeanharmaa" haalari ja pojalle tummansininen Reimatec.

3v tytölle:

- Rukka aws -haalari 104 cm, kelta-sininen (viime kevään aleista)

- Lassie Supertwill -haalari 104 cm kunnon pakkasille, liila-vaaleanpunainen (viime kevään aleista)

- H&M:n kaksiosainen toppa-asu, jossa henkselihousut, takki vaaleanpuna-ruskea ja housut ruskeat. Asuun hankin kahdet erikokoiset housut (98 & 104 cm), takki (98 cm) menee kyllä koko talven.1v2kk tytölle:

En ole hankkinut mitään, reppanalla on vain isosiskon 86 cm Lassie Supratech, väri kelta-sininen ;o) Niin ja kauppareissuille isosiskolta jäänyt vaaleanpunainen 92 cm duffeli.

Meillä tytölle 1,2v varattuna alkutalveksi sukulaiselta ostettu uudenkarhea Lassien punainen Supratech toppahaalari koko 80cm, siihen 2 rukkaset ja kaksi hattua sävy sävyyn.Lopputalveksi Sokosen kantis Remu kanervan värinen, siihen Lennen karvalakki ja Reiman neulepipo ja Lennen rukkaset.Takkina Kappahl vaaleanpunaine/lila toppis kauppareissuille, siihehn flleecehattu ja tumput.

Meillä on haalarit viime vuoden alesta ja takit tämän vuoden mallistoa (paitsi kuopuksella siskon vanha)tyttö 6v:

- reimatec+, viime vuoden kanerva-sininen

- reimatec takki, tämän vuoden v-pun-harmaa vanilla takki

- reimatec harmaat housutpoika 5v:

- reimatec+ haalari, viime vuoden sininen-vaaleansininen

- reimatec takki, tämän vuoden chocolate malli ruskea-musta

- reimatec housut ruskeana ja mustanatyttö 4v

- reimatec+ haalari, viime vuoden kanerva-sininen

- reimatec takki, aiemman vuoden vadelma väri, yksivärinen

- remu housut, tummansinisetTytölle pian 3v on ostettuna Remun waterfree haalari kanerva-tummansininen sekä käytetty Reimatecin haalari rymypuvuksi vadelma-vaaleanpunaisena. Kyläilyyn Legon lappapuuronpunainen takki sekä samanväriset Lennen henkselihousut.Tytölle 1,5v on Easytecin kanerva-vaaleanpunainen baby-haalari viimevuodelta (mahtuu ainakin alkutalven) sekä käytetty Lassietecin tummanpunainen haalari rymypuvuksi. Haluaisin hänelle Reimatecin ruskea-vaaleanpunaisen haalarin vielä, joskos tuo Easytec jäisi vaikka pieneksi... 2-osaisen setin merkkiä en muista (ostin kirpparilta, joku markettimerkki kuitenkin) mutta väri on fuksia limenvärisellä vuorilla.

meillä lapsille on hankittu vaatimattomasti:6v pojalle remun haalari jossa on tummansinistä ja yläosassa savunsinistä ja vaaleansinistä (cittarista)

h&m:n oranssi toppatakki ja käytettynä ostetut mustat toppahousut4v pojalle reimatecin haalari jossa on tummansinistä ja raitoina kirkkaansinistä ja vaaleansinistä (viime vuoden jj:n alesta)

h&m:n musta toppatakki ja esikoisen vanhat tummansiniset toppahousut1v pojalle remun haalari jossa on tummanharmaata ja yläosassa vadelmanpunaista (viime vuoden mukelomestan alesta)

käytettynä ostettu lindexin toppatakki ja toppahousut

Tytölle 3 v

- mahtuu vielä viime talvinen vaaleapuna-sininen Jonathan

- viime talven alesta ostettu Poivre Blanc -limen värinen toppis

- viime talven alesta Reimatec toppahousut

- mahtuu vielä viime talven vaaleanpuna-valkoinen H&M -laskettelutakki

- nyt ostettu suklaanruskea Esprit toppisPojalle 1 v

- ruskea Reimatec

- viime talven alesta oranssi Poivre Blanc toppis ja samaa merkkiä saven väriset toppahousut

- H&M: n samettinen/teddyvuorinen takkiSyntymättömälle vauvalle odottamassa

- ruskea Ticketin vauvahaalariEli tytölle 3kk:Ticketin ruskea haalari vaaleanpunaisella vuorilla

3Pommesin beige teddyhaalari

Ellen vaaleanpunainen a-linjainen toppatakkiPojalle 1,5v vielä KAIKKI hakusessa, en vaan osaa päättää mitä haluaisin :)

Reimatec+ sinisävyinen haalari (ostettu käytettynä)

Reimatec musta/khakivihreä toppatakki (ostettu käytettynä)

Reimatec tummansiniset toppahousut (-50%)

SuperRemu tummansiniset toppahousut (-50%)

HM kirkkaanvihreä/valkoinen toppatakki

HM ruskeat toppahousut

HM mustat toppahousut

Lego oranssinpunainen toppatakki (-30%)

Lego ruskeanharmaat toppahousut

Esprit tummanruskea toppatakki vaaleansinisellä vuorikankaallaViking mustat goret

Kavat ruskea/beiget goret

Kavat mustat nahkakengätTopat kokoa 134-140

Kengät kokoa 34Lisäksi isot kasat erilaisia toppahanskoja, pipoja ja hattuja.Tiedän -huokaus- liikaa on, mutta äiti ottaa nyt ilon irti, kun lapsi viimeisiä vuosia suostuu pukemaan päälle äidin mieleiset vaatteet. Kohta puetaan pelkkää mustaa kuten 14v. isoveli.

marsipaani80:

Lainaus:


Että miten ihmeessä teillä on varaa ostaa tuollaisia määriä vaatteita yhdeksi talveksi?! .
Mä kysyisin että miten ehditte käyttää noin monia haalareita :) ?Meillä on näin:Tyttö 5 v.

Ticketin oranssi haalari

H&M:n kaksiosainen puku (pinkki-v.pun)

Benettonin luonnonvalkoinen pitkä untuvatakkiTyttö nyt 3,5 v.

Ticketin lila haalari

H&M:n kaksiosainen puku (v.pun-ruskea)

Benettonin luonnonvalkoinen pitkä untuvatakkiTyttö nyt 8 kk

Suklaanruskea Reimatec (ostin jo viime vuonna valmiiksi)

H&M:n luonnonvalkoinen haalari vaunukäyttöönMeillä siis periaatteessa jokaiselle kahdet ulkokamat ja nyt jo kokemuksesta tiedän että toinen setti tulee jäämään tosi vähälle käytölle, mutta varalle on pakko kuitenkin olla jonkinlainen kakkossetti. Kauppa/kyläreissuilla ei yleensä olla tarvittu toppahousuja, farkut tai mekon alla damaskit on ollu tarpeeksi, mutta jos tarvitaan niin noiden takkien kanssa menee hyvin noi H&M:n setin housut.


1 vuotiaalle pojalleTicketin baby suit, ruskea vaaleansinisellä vuorellaVer De Terren musta haalari (on tulossa postissa Tanskasta)Ja sitten Lennen musta-beige haalari (joka taisi kyllä olla virhe ostos, mutta varahaalariksi tarhaan varmaan ihan ok. )Ja käytettynä olen ostanut seuraavat:

Beige samettihaalari

Rasavil:n toppahaalari (varahaalariksi mökille)Takkeja on seuraavat:

Timberlandin kevyttoppis beige-punainen

Ticketin kevyttoppis vaaleansininen

Hilfigerin punainen paksu untuvatakki

Jean Bourgetin vaaleanruskea karvatakki autoiluunJa vielä tekis mieli ostaa tumman ruskea takki, mutta eiköhän nämä takit ja haalarit nyt alkuun riitä. Seuraavaksi alan miettiä näihin sopivia kenkiä.Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat