Seuraa 

Mitä tekisit toisin nyt? Mitä haluaisit taloosi? Vinkatkaa kaikkea! Kyseessä 2 krs talo rinteessä, alakerrasta sisään. Esim. asuntomessujen Twilight-kkh:n ihastuin, ja sellainen meille varmaan tulee :)Kiitos avusta!

Kommentit (5)

suunnittelemaan uutta rinnetaloamme oli vain yksi lähtökohta - vaikka meille tultaisiin alakerrasta sisään ja oleskelutilat on ylhäällä ei saa tulla fiilistä että tullaan kellarin kautta. Monta kertaa näissä puoliksi upotetuissa taloissa on ikävä kellarifiilis alhaalla. Talon kulmaan tuli 2 krs korkuinen halli (ilman tuulikaappia) josta on käynti khh ja avautuu samalla käyntii lastenhuoneisiin ja alakerran oh + saunaosastoon. Tilaa on peräti 20 m2, tietty tämä ratkaisu oli hinnakkaampi mutta toisalta kauniisti sisustettu halli on todella viihtyisä. Hallista lähtee ylös kevytrakenteiset metalli-puu-lasiportaat/kaiteet ja yksi seinä on maalattu näyttävästi tehostemaalilla. Tilassa on myös 6 ikkunaa valoa antamassa sillä sisäänkäynti on pohjoispuolelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuullostaa tutulta - siis mekin halutaan " oikea" fiilis kun alhaalta, pohjoisesta (!) tullaan sisään. Olisiko sinulla jotain kuvia teidän ratkaisustanne? meille on tulossa joku vajaa 20 m2 eteinen siihen, mutta en ihan vielä tiedä miten tulee lopulta, ark. kun piirsi kääntyvät portaat ja mä himoitsen suoria...T. Leman

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat