Vierailija

Harkitaan tämän ostamista. Mitä olette mieltä talosta?http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/sea...

Kommentit (11)

mutta itse talo on vanha ja ruma. Vaatii paljon remppaa ja kunnostusta, ja asumiskulutkin voivat olla korkeita. Eikä sijaintikaan ole mikään erityisen hyvä.Kannattaa tosiaan tinkiä. Ja reippaasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuota remonttihommaa mekin mietimme! Hintapyyntö on kuitenkin jo melko paljon, niin sitten pitäisi vielä varata iso tukku rahaa remonttiin.. Ennen ilmoituksessa oli enemmän kuviakin, mutta ovat vähentäneet niitä. Lisää mielipiteitä kuulisin mielelläni :).

Alue on ihan mukavaa rauhallista omakotialuetta. Lähin koulu on nooin parin kilometrin päässä kuten kauppakin. Hyvät bussiyhteydet Helsingin suuntaan ja Tikkurilaan. Asuin lapsena tuossa toisessa puolikkaassa ( 7B ) :).

Myyjä tietää itsekin että sisäpuoli talosta on ruma. :)Piha kyllä näytti kivalta. Tulis aika paljon remppaa kun vaihtais kaikki pintamatskut talosta...

Jos löytää mieleisen asunnon tai talon, mutta hinta on liian korkea, kannattaa reippaasti tarjota sen, mitä haluaa maksaa. Tiedän lukuisia tapauksia, joissa tosi paljon pyyntiä alemmat tarjoukset ovat menneet läpi. Jos ei tarjousta hyväksytä, niin sitten ei.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat