Vierailija

Ongelman nimi on... kukas muukaan kuin anoppi!!Ostimme keväällä vanhan talon, jossa on kunnostettavaa piisannut. Miehen kanssa ollaan koitettu saada taloa muuttokuntoon ihan tosissamme, anoppini ja äitini ovat kiitettävästi hoitaneet neljää lastamme kesän aikana.

Anoppi on puutarha-alan ammattilainen. Hän aloitti jo ennen kauppakirjojen tekoa puutarhasuunnitelmat. Halusimme pihan, jonka pystymme itse hyvin hoitamaan ja lapset viihtyvät. Annoimme anopille periaatteellisen luvan suunnitella pihaa mutta vasta ensi vuonna piha tehtäisiin, meille on tärkeämpää päästä taloon asumaan, puutarha on kuitenkin olemassa vaikkei se hyvässä kunnossa olekkaan.Yllättäen anoppi tilasi syksyllä paikalle kaivinkoneet, hiekat, osti kasvit, puut ja alkoi kunnostaa pihaa mieleisekseen. Hän teki kaiken mieltä kysymättä. Nyt hän päivystää mieleistään pihaa meillä jatkuvasti. Kastelee ja perkaa niinkuin se olisi hänen omansa. Vaikka meillä olisi vieraita, vaikka olisimme poissa kotoa, vaikka kieltäisimme, anoppi touhuaa pihallamme. Miten saan sen naisen pois täältä? Parisuhdetta kaihertaa kun haukun miehelle jatkuvasti hänen äitiään... auttakaa mut pois tästä helvetistä!!

Kommentit (11)

Kertoisit arvostavasi sitä suurta työtä jonka hän on tehnyt puutarhassanne. Ja pyytäisit kertomaan kasveista ja niiden hoidosta (siis jos et jo tiedä). Juttelisit ihan avoimesti ja rakentavassa hengessä siitä miltä sinusta tuntuu, kun hän on jatkuvasti teidän kotonanne. Ehkä anoppisi ei ole ajatellut olevansa " tiellä" , vaan anoastaan apuna.Mitä luulet, miten anoppisi tällaiseen suhtautuisi?
anoppisi on rajaton ihminen, ehkä läheisriippuvainen. Kuitenki hän käyttytyy huonosti. Meillä oli vastaava tilanne. anoppi vain ilmestyi ovelle, hän ruikuttaa, syyllistää mietäni ja pyrkii järjestämään elämäämme. Monta vuotta sitten mieheni sanoi tästä asiasta; soita ennen tuloasi.ei mene tyhmälle, yksinkertaiselle ja rajattomalle ihmiselle jakeluun.Olin vakavasti sairas, anoppi ilmestyi ovelle ja sanoi miehelleni, että kyllä sinulla täytyy olla aikaa minullekin! Normaalia?No, suutuin oikein tosissani, yksi lauantaiaamu, kun " missä se Matti on" puhelu tuli taas. huusin ja karjuin aikki paskat ulos. Kehoitin häntä hankkimaan oman elämän ja jättämään meidän kyttäämisen yms.

Tietysti se oli narsistinen loukkaus, hänelle asetettiin rajat.Nyt sitten esittää marttyyria ja yrittää taas ujuttaa itseään, joka ovenraosta meille. Vitun rasittavaa asettaa aikuiselle ihmiselle rajoja kuin lapselle. YÖK!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihana anoppi kun hoitaa laosia ja vielä pihankin. Kyllä siitä hinnasta jo saa kestää hänen seuraansakin, vaikka se osaa välillä olla ärsyttävää ;-)

Meillä oli vähän samanlainen tilanne, kun ostimme ensimmäisen asuntomme. Appiukko auttoi remontissa ja se sitten ilmeisesti oikeutti mihin vaan. Käytännössä kävelivät meille sisään milloin vain ja mitenkä vain. Paras sisääntulo oli eräs itsenäisyyspäivä kello kuusi aamulla! Minun anoppini oli vääntänyt nuorena lapset putkeen, jättänyt kaiken aikuisiän elämän elämättä ja takertui sitten aikuistuviin lapsiinsa aivan järjenvastaisella sitkeydellä. Säälittävää, mutta myös järjettömän ärsyttävää!

Juttu on keksitty tai oikeasti sinä olet tyytymätön ääliö.

Jos totta niin sulla on elämä helppoa, oikeita ongelmia ei tiellesi ole vielä osunut. Mieti ennen kuin alat meuhkata. Jos tietäsit mitä puutarhanhoito on olisit tosi tyytyväinen.Jos suututat noin työteliään ihmisen mieti onko sinusta puutarhan hoitajaksi ja etkö tarvitse lastenhoitajaa.Kiittämättömyys on maailman palkka.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat