Vierailija

Kommentit (23)

mutta asiaan siis silläj suomalaiset juopot metelöi täällä meidän talossa joka saatanan viikonloppu ja polttavat tupakkaa parvikkella, mitä inhoon kun en itse polta.

Jonain sunnuntai aamuna kun ne siellä krapulassa makaavat, käyn pudottaa paskaa noitten postiluukusta.

Meidän rapussa asuu myös ulkomaalaisia ja ovat todella kohteliaita ja tosi komee ja pitkä mies on yksi niistä. Oikee päivän piristys kun se tossa rapussa tulee vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaameaa melua iltaisin, poliisit soitettu useasti. Ovat siis alta kolmekymppisiä.Mieheni on muslimi ja paastoaa, mutta paasto ei häiritse edes minua. Joskus herään kun mies kömpii aamuyöllä syömään. Eli tuskin naapuritkaan häiriintyy ;)Mutta kyllä minuakin ottaisi päähän jos yläkerrassa mekastettaisiin koko kuukausi. Sehän ei ole Ramadanin idea kuitenkaan...

ajat täysin muistinvaraisia, voi heittää minuutteja suuntaan tai toiseen.jotenkin ramadanin alku liittyy kuuhun ja sen näkemiseen, siksi sitä ei voi etukäteen ilmoittaa, esim. kuukautta etukäteen.. osaisko joku muslimi selittää tarkemmin?

Islamilainen kalenteri on kuukalenteri, eli vuodessa on 12 kuukautta ja noin 354 päivää. Ramadan alkaa siis silloin kun taivaalle ilmestyy uusi kuu.

ainakin joka viikonloppu joku huutaa kännissä... että oi voi jos ulkomaalaiselta kuuluu sillon tällön meteliä. ai niin, sehän on ulkomaalainen, eihän ne saa ääntä pitää!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat