Vierailija

Kaappi pursuaa ja käytän aina vain niitä muutamia itse uutena ostamia pukuja. Lisäksi olen huutanut vaatepaketteja netistä ja tullut ihan liikaa vaatteita. Vauva 5kk ja mulla jo äitiyspakkauksen laatikko ja yksi jätesäkillinen pieniä vaatteita... ei puhettakaan et olisin kaikkia ehtinyt käyttämään.Mies antaisi ostaa vain kirpputori vaatteita.Miten jatkossa?Miten puhua miehelle järkeä et ostaa vain muutaman mieluisen vaatteen uutena, kuin läjän kirppikseltä?

Kommentit (5)

eli vaikka niitä on tullut kassi kaupalla isovanhempien ostamana ja sukulaisilta lahjoitettuna niin en vaan jotenkin saa käyettyä, ennemmin pyöritän lasten päällä niitä uutena ostettuja ja saatuja.Lapsia siis jo kaksi leikki-ikäistä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kasa käytettyjä, eikä muutamaa uutta. Ihan siitä syystä, että jo yhdenkin käyttökerran jälkeen vaate voi olla niinsanotusti entinen. Odotas vaan, kun lapsi alkaa syödä itse tai iskee oksennustauti tai pitää päästä pyllymäkeen jne. jne.Minä en nykyään osta uutena kuin ihan satunnaisesti, valtaosan ostan käytettyinä. Ja aina on siistit, nätit ja sävy sävyyn -vaatteet kuitenkin päällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat