Vierailija

3-kk vauva syö n. 3-4 kertaa yössä. Imee ehkä n. 10-15 min kerralla, joskus vähemmänkin, ja irrottaa otteensa, jolloin lopetan imeryksen ja käännän kylkeä ja jatkan unia. Kannattaisikohan vauvalle tarjota vielä toistakin rintaa imettäväksi? Usein kyllä nukahtaa tissistä irrotettuaan. Ajattelin vaan että jos tekisi niin, nukkuisikohan pidempiä pätkiä?

Kommentit (10)

kaksi lasta imettänyt vuoden ikään saakka. Toinen söi yöllä n 4-5h välein ja toinen 3h, en sitten tiedä olisiko välit kasvaneet jos olisi imettänyt molemmista, minä vain usein nukahdin kesken homman...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Multa nimittäin tuli maitoa niin runsaasti, etten ole koskaan imettänyt molemmista rinnoista peräkkäin yhdellekään muksulle. Musta teidän syöttöväli kuulosti ihan normaalilta tuon ikäiselle.

Pisin väli oli meillä se 3-4 tuntia, mutta jos söi vain yhden puolen kerralla, niin vaati taas tunnin parin päästä viimeistään lisää.

Kun toisesta rinnasta loppui maito, vauva alkoi kitistä tyytymättömänä, ja piti antaa vielä toinenkin rinta. Näin myös öisin, monta kertaa.

en saa pojua heräteltyä enää toiselle rinnalle. En vaikka vaipat vaihtaisin. Syöntiväli meillä 2-4h, useimmiten jotain 2-3 h väliltä. Aamupäivällä väli jopa 4h, mut päivälläkään vauva ei meinaa jaksaa kun yhden rinnan ennen kun simahtaa. Mulla taitaa tulla jotain unilääkettä tuolta rinnoista?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat