Seuraa 

Mistä ja minkälaisen uimapuvun olette hankkineet vauvauimarille? Uinnin järjestäjä myy, mutta mielestäni aika kallis (25 eur). Hyviä vinkkejä?

Kommentit (4)

Meillä on uimahousut jotka suojaavat mahdollisilta kakkavahingoilta, niissä on napakat lahkeet mutta ovat muuten ihan vaan uimahousut (ei siis koko uikkaria) Tosin niitä on mahdollista saada ainakin tyttöjen mallia kokouikkarina. Ovat olleet tosi hyvät ja meidän vauvauintiryhmässä kaikilla on sellaiset. Merkki on i´play ja turun seudulla niitä edullisimmin myy metsinkäinen 10e ja luulen että netistä niitä on nähtävillä ja myynnissäkin ainakin juuri tuolta metsinkäisen sivuilta..Toivottavasti tästä oli jotain apua =)

Me hommattiin meidän poitsulle uimapuku ihan cittarista. En muista hintaa, oisko ollut jotain karvan alle 15 eeroo.

Kannattaa pienelle ottaa " kokouimapuku" , siis sellainen painimallinen olkaimilla ja pienillä lahkeilla, myös pojalle. Puvusta saa paremman otteen kuin veden liukastamasta ihosta! =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

HeiMeillä Adidas merkkiset lahkeelliset uimahousut poikavauvalla. Ei kyllä nuokaan maksaneet noin paljoa, vaikka merkki housut ovatkin. Muistaakseni olivat jotain 10 euron tietämillä. Hyvät ovat olleet, napakat, joten pysyvät jalassa.terveisin

mine + poju 6kk

ja ainakin pojan uikkarit kaikki oli samanlaisia(tylsiä)...kävin ostamassa Helsingin kämp:in muumikaupasta sellaisen lahkeellisen koko uikkarin ja oli tarjouksessa 10 euroa tuossa reilu kk sitten.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat