Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihan vaan tiedoksi. Asutte uudellamaalla, mies on vaaleahko ja sinisilmäinen -tavis suomijuntti siis. Ootte naimisissa ja teillä on lapsia. Ukkos koulutus on tiedossa, samoin horoskooppi merkki..Kannattais sinuna avata silmät ja huomata millaisen tyypin kanssa oot valas vannonu..Otan todellakin osaa.Kommentit (17)

Ai hitto. Kuvaus ei sovikkaan. Mieheni on pitkä, tumma, ruskeat silmät, hyvä kroppa, komea, mukava. . . Voisitko buukata myös hänet kalenteriisi niin ei menisi tuo kallis köysi tuolla aivan hukkaan? Jos ostat sille hyvää ruokaa niin lähtee varmasti. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

otan osaa sun puolestas. En ole kyllä sulle yhtään kade. Mutta niin makaa kuin petaa ja sitä rataa. Onnellista elämää!PS. Mun mieheni ei huomenna ainakaan päiväänsä sun kanssasi vietä ;).

Ei tiedä tuo ukko (eikä moni muukaan) mihin on kyntensä pistäny. Treffaan deittipalstan kautta varattuja miehiä -ja teen jossainvaiheessa kaikkeni että katuvat elämäänsä.Ajattelin vain että jospa tän kyseisen hyypän vaimo ois täällä nyt ja sais ukkonsa satimeen ennekuin mä ehdin höykyyttää sen kunnolla.ap

Vierailija:

Lainaus:


Ihan vaan tiedoksi. Asutte uudellamaalla, mies on vaaleahko ja sinisilmäinen -tavis suomijuntti siis. Ootte naimisissa ja teillä on lapsia. Ukkos koulutus on tiedossa, samoin horoskooppi merkki..Kannattais sinuna avata silmät ja huomata millaisen tyypin kanssa oot valas vannonu..Otan todellakin osaa.


Mitäs helv sä ap siihen sekaannut jos on niin

a) suomijuntti

b) tavis

c) millanen tyyppi jne

d) varattuSuahan tässä pitäis sääliä, HAHA

Vierailija:

Lainaus:


Asutte uudellamaalla,
Ei kyllä asuta.Lainaus:

mies on vaaleahko
Ei olekaan.Lainaus:

ja sinisilmäinen
Ei tätäkään.Lainaus:

Ootte naimisissa
Huti taas.Lainaus:

ja teillä on lapsia.
Ensimmäinen osuma, onnea!

Lainaus:

Otan todellakin osaa.
Sinulle tässä pitäisi osanotot esittää, mutta mieheni saat ihan vaikka pitää, ole hyvä vain!Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat