Vierailija

Olen luvannut lapselle kaksi marsua ja nyt olisi tarjolla samasta poikueesta uros ja naaras. Uros on pakko kastroida mutta mitähän se maksaa ?

Olisin todella kiitollinen jos joku tietäisi edes hintahaarukan - kymppejä vai satasia ?

Kommentit (4)

Periaatteessa siitä tulee vaan klinikkamaksu, joka eläinlääkäreillä on jotain 60 euroa, vaikka kävisit vain sanomassa päivää, ja sitten tulee toimenpidemaksu.

En usko, että tuota enempää maksaa.

Meillä tyttömarsulta leikattiin muutama vuosi sitten munasarjat, joissa oli kystat, oli iso leikkaus ja marsu oli koko päivän el-lääk-asemalla toipumassa. Lasku oli vähän yli 200 euroa.

Kastraation pitäisi kai olla vaivattomampi, kun ne vehkeet on siinä "esillä". Yleensäkin eläimellä kuin eläimellä uroksen kastraatio on suositeltavampaa, mutta silti kai narttuja enempi kastroidaan.

Soita ja kysy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

asemalla niin, että jos vien marsun sinne 1. kertaa maksu on sen 60 eur, koska on uusi potilas ja ensi käynti. Kun menen saman marsun kanssa sinne uudestaan, maksu onkin sitten enää tosiaan vaan jotain parikymppiä.

Eli se iso perusmaksu tulee vain kerran.

Tämä eläinlääkäriasema, jolla olen vuosia marsujani käyttänyt on paikallisten koiranomistajien keskuudessa saanut kalliin aseman maineen, ja voi ollakin, että se ei ole halvimmasta päästä.

Käytän siellä kuitenkin marsujani, koska siellä on erittäin hyvä eläinlääkärinainen, joka tuntee marsut ja osaa leikata erittäin hyvin.

Juu, tosiaan en siis tiedä mitä kastraatio maksaa, tämä hinta että olisi alle parisataa, oli vain arvio ja perustui tyttömarsun isompaan leikkaukseen.

Ilman muuta kannattaa selvittää asia ja kysyä vaikka parilta asemalta.

Mutta muista, että kaikki eläinlääkärit eivät edes leikkaa marsuja, esim tämän oman asemani mieslääkäri operoi vain koiria ja kissoja, koska niitä on paljon, on niihin erikoistunut, ja sitten on tämä yksi naiseläinlääkäri joka taitaa paremmin jyrsijät.

Kerran siellä meillä oli marsulla aika toiselle eläinlääkärille, ja kun tämä lekuri katsoi ultrasta marsun vatsaa, pyysi hän tämän marsuekspertin tulkitsemaan sitä ruudun kuvaa.

Mielestäni voit ihan pokkana kysyä vastaanotosta, että kuka on teidän aseman marsuekspertti! Varmaan isommilla asemilla, joilla on 3-4 eläinlääkäriä, on yksi joka taitaa marsut.

Lainaus:


Kastraation pitäisi kai olla vaivattomampi, kun ne vehkeet on siinä "esillä".
meillä poikamarsu vietiin lääkärille, kävin kaupassa ja hain pojan matkalla kotiin. Illalla oli jo ihan normaali.

Kannattaa tosiaan soitella ja kysellä. Hinnoissa saattaa olla isojakin eroja. Ollaan käytetty kissaa ja koiraa yhdellä lääkärillä joka on tosi halpa (ja ennen kaikkea hyvä!). Silloin kun marsu eli tämä samainen otti hampaiden leikkauksesta 10e. Ei mitään turhia toimisto- yms maksuja :-) Kerran mentiin toiselle ja ihan järkyttävä lasku! Vaikka varaan aina rahaa ylimääräistä mun oli pakko käydä automaatilla uudestaan että sain laskun maksetuksi! Niillä oli just toi tyyli, että "Hei" maksaa 60e...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat