Seuraa 


Kumpi paikka on parempi kodinhoitohuoneeseen sijoitettavalle kurasyöpölle:1) oven eteen

2) oven viereiselle seinälleja miksi???Kyseessä lapsiperhe, joten kuraisia kenkiä riittää...Olisiko rikkaluukusta (?) apua tässä asiassa / onko turha ?Minlee

Kommentit (8)

Se on se metalliritilä, jonka pohajlla vissiin viemäri. Yleensä ulko-oven lähistöllä. Sinne voi siis rauhassa laskea vettä. Kätevää esim. lasten kuraisten saappaiden huuhtomiseen, ei tarvitse laittaa lavuaariin niitä hiekkaisia välineitä ja vaatteita.Näin asian olen ymmärtänyt.heti ovesta vasemmalla. Seinä on kaakeloitu hieman yli puoleenväliin.

Mielestäni oviaukko ei ole hyvä paikka koska meillä kengät tms monesti jätetään siihen esimerkiksi kuivumaan.

Meillä oskarinoksa seinässä syöpön yläpuolella johon on kätevä ripustaa kurahousut tms valumaan, ollut todella kätevä " keksintö" - ja tämähän ei olisi mahdollista jos syöppö oviaukossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jotenkin tuntuisi kivemmalta ettei aina tarvitsisi kulkea kurasyöpön yli kun kulkee ovesta. Seinustalla oleva kurasyöppö on sitten kuitenkin helposti käytettävissä kun sitä tarvitsee.Toisaalta eihän se kurasyöpön yli käveleminen mikään vaiva ole :) Joten siinä mielessä aika tavalla minusta ihan mieltymyskysymys, mikä tuntuu itsestä mukavammalta.Oven edessä oleva kurasyöppö ei toisaalta vie lainkaan ylimääräistä tilaa, kuten seinustalla oleva tulisi tekemään. Jos tilaa on yllinkyllin, niin sittenhän se ei haittaa, mutta monesti kodinhoitohuoneet on kapoisia ja oven vierelle seinustalle voi olla näppärää sijoittaa muutamat kenkäparit tai kaappi tms.Jos kurasyöpön sijoittaa seinustalle niin silloin olisi ainakin helppo laittaa vedeneristys seinällekin ja seinään esim laattoja jonkun matkaa. Sitten voisi aika huoletta suihkutella kuraisia lapsia siinä ja antaa veden roiskua vähän seinällekin ilman että tarvitsisi huolehtia vesivaurioista. Laatat olisi sitten helppo aika-ajoin pyyhkäistä puhtaaksi. Jos kurasyöppö on oven edessä, voisi kuvitella että suihkua käytettäessä vesi roiskuu laajemmalle alueella ja sotkee ehkä kuitenkin kodinhoitohuonetta vaikka kuran olisikin tarkoitus mennä sinne kurasyöppöön.Tämmöisiä pohdintoja :)Me laitamme kurasyöpön seinustalle edellä mainituista syistä ja koska oven vieressä sattuu olemaan vielä oikein hyvä syvennyskin juuri sitä varten. Laitamme syvennyksen seinille vedeneristystä ehkä n. 1 metrin korkeudelta ja laatat siihen päälle. Luulisin että tulee hyvä.

päällimmäisenä helposti nostettava metaaliritilä ruostumatonta terästä. sen alla viemäri jossa iso siivilä joka siis kerää kaiken hiekan ja roskan jne, siivilä on helppo puhdistaa. Lisäksi syöpön yläpuolella pitkä hana ja bidétyyppinen suihku paitsi että suihkun päässä harjaosa joka on aivan loistava erilaisissa puhdistushommissa.

Koska ainaki puustellin edustaja sanoi että ulko ovi on monilla mennyt pilalle ku siinä kohtaa aina suikutellaan.ei mitkään ovet kestä jatkuvaa vesiroiskettta.Meillä siis muurattiin ja laatoitetaan seinään " syvennys" jossa suihku ja kurasyöppö. Sitten myös laitettiin rikkaluukku kalusteiden alaosaan ku hiekkaahan ym kodarissa riittää lapsiperheessä!

Meille eräs arkkitehti ehdotti, että laittaa kurapiste oven ulkopuolelle, yhtäaikaahan ei ole pakkasta ja kuraa... No ei ehkä tehdä näin, mutta ihan virkistävä, ajattelemisen arvoinen ajatus!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat