Vierailija

Aina siis naisen vika jos toiselta naiselta kysytään. Nainen on naiselle susi.Eli jos mies pettää, on vika siinä toisessa naisessa.Keksikää lisää.

Kommentit (19)

käy se välillä noille paperiliiton pojillekin ohraisesti. Voi mennä tehdas kiinni, jos liikaa riehuvat. Mutta kai siitäkin voi syyttää jotenkin naisia?Paperiliiton pojat osaavat ja saavat!

[/quote]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miehen äiti on sitä mieltä, että vaimo (minä) on hänet täysin muuttanut ja aivopessyt (uskaltaa nyt aikisena olla erimieltä äitinsä kanssa).Joskus ajateltiin, että on naisen vika, jos ei synny poikia! Oli jopa syy avioerolle.

että mies ei ole tyytväinen avioliittoonsa. Vain toinen nainen voi osata kuunnella miestä tässä tilanteessa ja korjata asian. Kunnes se on taas naisen vika...

ei ole syonyt tarpeeksi jotain tai on syonyt jotain liikaa.

Naisen vika, jos lapsi sairastuu, ei ole huolehtinut lapsen terveellisesta ruokavaliosta, huom! D-vitamiini, jos et muista antaa saannollisesti niin on ihan naisen vika, jos lapselle tulee diabetes puhumattakaan luusto-ongelmista. Naisen vika, jos lapsi ei opi kuivaksi ajoissa, naisen vika jos lapsi on kranttu ruoan suhteen, naisen vika jos hankkii liikaa lapsia eika jaksakaan, naisen vika jos hankkii vain yhden ja lapsesta tulee itsekeskeinen, naisen vika jos elaa sinkkuna liian pitkaan eika enaa ehdi saadakaan lapsia. Naisen vika, jos ei halua lapsia eika ymmarra siten " oikeasta" elamasta mitaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat