Seuraa 

Saanko alennusta kunnan päivähoitomaksuun kun hoitajamme sairastui eikä kunnalla ole tarjota lapsellemme varahoitopaikkaa? Järkkäilimme siis itse hoidon 4 päivän ajaksi.

Kommentit (3)

meillä oli viime vuonna kokeilu että jos järjesti itse hoidon hoitajan sairastuessa/vapaapäiviä niin sai alennusta mutta nyt se loppui. Emme ole toistaiseksi vielä tarvinneeet varahoitoa.

Hei,Meillä hyvitetään 10¿ (korkein päivähoitomaksu) per päivä, jos lapsi on poissa hoidosta seuraavissa tapauksissa:

hoitaja sairaslomalla

hoitajan loma

lapsen loma etukäteen ilmoitettunaPalautus saadaan myös siksi, että emme ole hakeneet varahoitopaikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedän jo lapsen v-päivien perusteella, että alennus etukäteen tiedossa olevista poissaolopäivistä (meillä osittaisen hoitovapaan perusteella) alentaa kuukausimaksua 4 prosentilla per päivä. Jos lapsi on siis poissa 4 päivää kuukaudessa, kuukausimaksu alenee 16 prosenttia.Kesällä ihmettelimme, mistä johtui 8 euroa normaalia pienempi lasku. Emme keksineet muuta selitystä kuin sen, että koko päiväkoti oli ollut kiinni yhtenä päivänä ko. kuussa ja lapsi oli silloin kotihoidossa. Päättelimme, että sen takia oli annettu 4 prosentin alennus ko. kuukauden maksuun.Tämä on ihan mutua, mutta voisi kuvitella, että tuo teidän tilanteenne vaikuttaisi ihan samoilla tavoin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat