Vierailija

Mikähän sille olis hyvä nimi? Ehdotuksia...

Sivut

Kommentit (53)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sä sanojensa takana vai ovatko palstalle heitetyt mielipiteet vain jotain provókaatiota tai turhaumaa. Olisi todella tervettä tällainen tutkimus ihmisen käyttäytymisestä anonyymina.

joka käytti palstaa viestitelläkseen toisilleen, että kehittelin seuraavanlaista juonenkuviota: paria rupeaa seurailemaan joku mielisairas tiimarivihkolainen, laittaa ylös pieniä tiedonmuruja, tekeytyy ystävälliseksi ja urkkii lisää, kunnes selvittää pettäjäparin jommankumman henkilöllisyyden. Ja sitten - niin en päässyt sinne asti :). Mutta siis joku dekkarikirjailija selitti jossain haastattelussa, että nykyään on tosi vaikea tehdä rikoksia joita on vaikea selvittää. Toi vois olla sellainen, kun tämän palstan käytöstä ei jää sillä lailla jälkiä kuin sähköpostista tms.

Ja saan kyllä kirjani julkaistua.Ei kai A-L nyt täällä itseään paljastais!Provo on kyllä hyvä nimi, vaikka ei se kirja nyt yksistään keskity tähän palstaankaan. Vois silti sopia. Pitää vielä mietiskellä. ap

No en nyt vielä viitsi kirjan sisällöstä oikein kertoa. Sanotaanko, että av on siinä mukana kuvioissa. Täältä olen ottanut mallia muutamaan henkilöhahmoon, mutta ei ihan suoraan ketään yksittäistä tyyppiä. Juoneen olen saanut täältä monia ideoita. Ilmestymisaikataulua en osaa sanoa. Enkä ole A-L.Saa antaa vinkkejä kirjan sisältöön...ja vielä lisää nimiehdotuksia.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat