Seuraa 

Kiinnostais jos jollakin kokemuksia homeopaattisista lääkkeistä 1-2v lapsille? Varsinkin ihottuma ja allergiat

-Minkä ikäiselle

-kuinka kauan ja milloin tulokset alkoi näkyä

-tuliko tulosta

-oletko pystynyt " välttämään" muita lääkkeitä lapselle joita hän muuten on saanut

-minkä tyyppinen allergia/ihottumaTosiaan mietin tätä 1,2vuotiaalle pojalle jolla atooppiinen iho ym iho-oireita ja saanut jo monta antibioottikuuria ja erilaisia voiteita...Välillä ok kunnossa ja välillä huono! Kertokaa!

Kommentit (8)

Alkoi kiinnostamaan, että mistä niitä saa; apteekista reseptilläkö? Homeopaattiko määrää, riittääkö yksi käyntikerta määrittämään lääkityksen? Miten homeopaatti tutkii ( onko verikokeita tms)?Onko lapsiin erikoistuneita homeopaatteja vai onko ihan sama kenen luona käy? Meillä siis allerginen lapsi, helpottamaan päin, mutta kiva olisi saada jotain tukea parantumiselle.

että soitin homeopaattiliittoon ja tiedustelin mitä he suosittelivat silloin kun halusimme kokeilla asiaa ensimmäisen kerran. Liitolla on lista siitä ketkä kuuluvat siihen paikkakunnittain.Kyllä yksi käyntikerta riittää määrittelemään oireet tietääkseni.Hakaniemen ympyrätalossa Yliopiston apteekin sisällä on erillinen huone missä todella laaja valikoima homeopaatti valmisteita sekä arkisin 2-3 homeopaattia vastaamassa asiakkaiden kysymyksiin. Hinnat liikkuvat 8-15 euron välillä/prk.

Meidän käyttämä homeopaatti veloittaa käyntikerrasta 60 eur aikuiselta ja 50 eur lapselta sisältäen lääkkeet.Meillä myös käytössä peruslajitelma lääkkeitä yksinkertaisissa vaivoissa. Eteenkin ihmelääke arnica pitää erikseen tässä mainita.

Netissä löydät suht paljon tietoa homeopatiasta.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

maitohappobakteerit auttavat allergioihin. Jo raskauden aikana voi niitä kuulemma ottaa. Jos meillä ilmenee allergioita, kokeilisin heti maitohappobakteereita lapselle. Kannattaa käydä luontaistuotekaupassa kysymässä myyjältä, ne yleensä tietävät noista asioista.

Kummallakin tytöllä on ollut allergioita. Esikoisella kans maito, kotimaiset viljat, kananmuna, banaani jne... Kuopuksella maito. Aloitimme homeopatia läkkeet kummallakin alle 1- vuotiaana. Ja kumpikin on noin vuodessa parantunut täysin allergioista. esikoisella myös paha atooppinen iho.Suosittelen lämpimästi homeopattisia lääkeitä. Kaikista turvallisimpia pienille lapsille, ei sivuvaikutuksia yms. Itse lopetimme kortisonien ja kolmiloääkkeiden (antihistamiinit) antamisen kokonaan.Meillä on pieni peruslääke" lajitelma" kotona. Käytämme homeopatia lääkkeitä aina kun on tarvetta: hammaskipuja, kuumetta, nenä vuotaa jne. jne...

Homeopatiassa on äärimmäisen tärkeää, että käytettävät lääkkeet määritellään tarkasti potilaan mukaan, sama lääke ei välttämättä toimikaan samaan vaivaan eri potilailla! Homeopaatti löytyy esimerkiksi täältä: http://www.homeopaatit.org/index.php?sivu=vastaanotot.php&valikko=3

tai täältä:

http://www.homeopaatit.net/Oma kokemukseni homeopatiasta lapsen hoidossa on myös positiivinen. Moniallerginen tyttäremme sai ensimmäisen korvatulehduksensa 1v4kk iässä, jolloin kävimme ensimmäisen kerran homeopaatin vastaanotolla. Korvat paranivat, sen koommin ei ole tulehduksia ankarankaan flunssan yhteydessä tarvinnut pelätä!Allergiaan aloitettiin homeopaattinen rakennehoito, ja nyt 3v4kk iässä entinen moniallergikko on enää soija- ja vilja-allergikko. Useimmat allergiat alkoivat hellittämään alle kahden vuoden iässä.tane74:

Lainaus:


Alkoi kiinnostamaan, että mistä niitä saa; apteekista reseptilläkö? Homeopaattiko määrää, riittääkö yksi käyntikerta määrittämään lääkityksen? Miten homeopaatti tutkii ( onko verikokeita tms)?Onko lapsiin erikoistuneita homeopaatteja vai onko ihan sama kenen luona käy? Meillä siis allerginen lapsi, helpottamaan päin, mutta kiva olisi saada jotain tukea parantumiselle.
Homeopaattisia lääkkeitä saa homeopaattien vastaanotolta, Yliopiston Apteekista ja useista luontaistuotekaupoista. Mutta kuten alussa totesin, omin päin ei kannata lähteä kokeilemaan lapselle, vaan kannattaa antaa koulutetun homeopaatin määritellä kerralla lapselle sopivat lääkeaineet :) Yleensä yksi kerta (tunnista kahteen tuntia) vastaanotolla riittää oirekuvan määritykseen. Homeopaatti haastattelee lapsen vanhempaa tarkasti ja seuraa samalla lapsen touhuja (riippuu lapsen iästä, mutta yleensä pienillä lapsilla vanhemman haastattelu on tärkein määritettäessä oikeat lääkkeet). Sen jälkeen jatko sujuu yleensä puhelimitsekin, ellei kyse ole ihan uudesta vaivasta. Meille yhdellä kaynnillä määriteltiin akuuttilääkkeiden lisäksi rakennehoitolääkkeet ja näillä on pärjätty kaksi vuotta :)On olemassa homeopaatteja, jotka ovat erikoistuneita, mutta uskoisin, että kaikki osaavat määritellä lapselle sopivat lääkkeet. ...Lapset ovat " puhtaita" reaktioissaan ja siksi aika helposti tyypiteltävissä? Itse käymme Tampereella Aino-Maija Sallan vastaanotolla, hän on todella hyvä lasten kanssa.Toivottavasti saatte avun allergioihin!

Olen ap, ja kuulin joskus joltakin että myös homeopaattiset lääkkeet voisi saada vakuutuksen piiriin jos lääkkeet on määrännyt lääkäri. Eli alallahan on paljon lääkäreitä jotka ovat lisäksi opiskelleet/erikoistuneet homeopatiaan! Ja jos tällainen kirjoittaa reseptin, voisi vaakuutuksen piikkiin laittaa. Esim. tavalliset rasvatkaan ei kuulu korvattaviin mutta jos niihin laitetaa leima " pitkäaikaisen ihottuman/ihosairauden hoitoon" , niin ne kuuluvat korvattaviin...Tietääkö joku/mistä saisi näiden lääkäri-homeopaattien yhteystietoja?

Tässä meidän kokemus:

Esikoisella oli tosi paha allergia. Hän oli homeopaattihoidon alkaessa puolitoistavuotias ja hänellä oli maitoallergia, kotimaiset viljat, liha, kananmuna, porkkana...

Aloitettuamme homeopaattihoidon tilanne alkoi helpottua huomattavasti. Kunnes poistuivat kokonaan.

Ennenkuin olimme aloittaneet homeopaattihoidon kysyimme allergiasairaalan lääkäriltä asiasta, joka sanoi että kokeilkaa.Sitten seurasi korvatulehduskierre. Antibiootteja syötiin hyvin monta kunnes eivät auttaneet enää. Öisin itki ja pieni kuume koko ajan. Jouduttiin tietenkin putkitusjonoon. Minulle homeopaattiasia oli täysin uutta enkä tiennyt että apua löytyisi myös muihin vaivoihin kun allergiaan. Eli monia turhia antibiottikuuria tuli annettua ennenkuin tuli kysyttyä homeopaatilta siitä. Saatiin akuuttilääke joka alensi kolmen tunnin sisällä kuumeen sekä vei kivun mennessään. Seuraavana päivänä ei mitään oireita ollut enää.

Seuraavalla lääkärikäynnillä (2 viikon kuluttua)korvat eivät olleet enää tulehtuneet/punaiset ainoastaan pieniä arpia/jälkiä tulehduksesta.

Tämä siis kun hän oli 2,5 vuotias. Nyt hän on kuusivuotias ja yhtään korvatulehdusta ei ole ollut sen jälkeen.Sitten seurasi episoodi kun nielurisat olivat kipeät ja ylisuuret. Hän oli silloin neljävuotias. Terveyskeskuksesta lähettivät sairaalaan jossa totesivat että leikataan pois. En kuitenkaan suostunut siihen ja otin yhteyttä jälleen jo tuttuun homeopaattiin. Tämä hoito kesti puolivuotta (rakennehoito) jonka jälkeen niistä tuli normaalikokoiset.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat