Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

... niin mitäs ne Tatut ja Kale sitten ovat?Kiesus mitä valitusta ja mökötystä ja raivoa ja kiroilua kun ei tullut kiskalta alkomaholia. Tai Kaarlon kiukuttelut kun ei aluksi ollut siideriä... Huh, huh miten lapsellisia jätkiä!

Kommentit (13)

mutta kyllä minun on nyt pakko sanoa että sääliksi käy Tatun avokkia ja Kaarlon tyttöystävää.

Ei voi olla heidän elämä ruusuilla tanssimista tuollaisten manku-iivarien kanssa.

Stresssinsietokyky kavereilla on 0!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tatu sen sijaan on vanha tylsimys, joka omienkin sanojensa mukaan haluaa vaan " fyrkat" . Sen hapanta naamaa en jaksaa enää päivääkään. Ja Kaarlo... HYI HELVETTI! Siinä on sellainen uhoava pikkujätkä, joka on aina saanut kaiken ja on pahimman lajin vikisijä. Sitten vielä kehtaa moittia muita " russuttamisesta" . Jätkän itku siitä alkoholin puuttumisesta -ja sitten siitä, että tuli vaan bissee- oli säälittävää katottavaa...

Jännä kyllä miten käsitykset ihmisistä muutuvat.

Aluksi ajattelin, että Tatu pääsee kevyesti kalkkiviivoille asti.

Mutta kyllä nyt on tainnut tulla kaverin todellinen luonne esiin..... Ei kovinkaan kaunista katseltavaa!!Tatu kotiin.

Toivottavsti ei vedä ihan överisti sitä keittoa sitten... Miettisi vähän niitä lapsia ja avokkia. Aika alkoholistilta kyllä vaikuttaa (kuka muu juo toisten juomien pohjia?).

Silleen kyllä tyhmä jätkä, että kannattais edes esittää, että antaa itestään enemmän. Jos vaan mököttää ja odottaa, että joku silti antaa juuri hänelle ne fyrkat, niin tuskin onnistuu. Ja on sitä paitsi ihan selvää, ettei Tatu tule antamaan katsojille eikä muillekaan enää mitään kiinnostavaa. Varoo vaan koko ajan, ettei lähde mukaan mihinkään hölmöilyyn ja on varsinainen ilonpilaaja.

aika moni tykkää, koska sai niin vähän miinuksia. Saihan joku Jennikin vaan yhen miinuspisteen vähemmän kuin Mira. Ja luulee varmaan olevansa kovinkin suosittu! Mira nyt oikeaan arvoonsa ja JATKOON!!! Saatan nyt sortua äänestämään tällä kertaa, koska oikeuden on tapahduttava ;)))

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat