Vierailija

Onko siis monenkin 20-30-vuotiaan puhetyyli sitä että vittu joka sanan väliin? Ja alkoholi näyttelee tärkeää osaa elämässä? Siis noista tuli mieleen jotkut 16-vuotiaiden bileet. Siis minkähänlaisia vanhempia noistakin tulee, vai tuleeko koskaan? Tunnen itseni olevan ihan toiselta planeetalta, mutta olenkin pienten lasten kolmekymppinen äiti ja tosi onnellinen ettei esim. mieheni ole viinan perässä juokseva.

Kommentit (14)

Taisi olla enemmän häppeningiä kuin missään jaksossa tähän mennessä. Ja kyllä, minäkin katsoin ko. jaksoa suuren myötähäpeän kourissa. On kyllä esim. tuo Sorella varsinainen..sen nyt näki selvästi että sille olisi kelvannut kuka vaan jätkistä siinä olotilassa. Kas kun ei Kaki käyttäny tilaisuutta hyväkseen. Kertakaikkisen noloa hillua tuolla tavalla kaiken kansan nähtävänä. Hutsun maineen siitä saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos porukalla ei oo telkkua, tietokonetta, radioo yms tai eivät saa piirtää tai kirjoittaa, niin eipä siellä nyt juuri tekemistä oo..

ja ottaen huomioon suomalaisen käyttäytymisen vieraan seurassa, niin ois varmaan aikas tylsää katseltavaa, jos eivät siellä ryyppäis. *nauraa*

Eilenkin saivat ensin olutta + jotain valkkaria ja roseviiniä.... Kamala valitus siitä ettei tullut siideriä. Saivat sitäkin sitten lopulta, mutta sitä ennen osa näytti suorastaan mököttävän, kun tuli vääränlaista juotavaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat