Vierailija

Kommentit (9)

2v saadessaan pahoja uhma/raivokohtauksia hakkasi myös päätään lattiaan. Kamalaa oli! Nyt onneksi on muuttanut tapojaan niin, että hakkaa jaloillaan lattiaan.

Silloin repi omia hiuksiaan syystä jos toisesta. Taidettiin muuttaa rangaistus luunapeiksi ja myöhemmin sanalliseksi ja sanktioiksi, lakkasi tuo hiusten repiminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kiihdytettyään itsensä raivoon alkoi repimään hiuksia päästään. Kamalia tukkoja oikein lähti ja todella hankala saada " irti" siitä olotilasta. Väkisten pidettiin sitten käsistä kiinni ja koitettiin rauhoitella sanallisesti ja sylissä pitämällä, ei kylläkään vaikutusta kuin tovin päästä. Nyt ei moneen kuukauteen samaa teatteria.

Eikä ole koskaan tukistettu! Tuo repimisvaihe meni onneks nopeeta ohi. Liitty siis meilläki raivokohtauksiin. Lopetti repimisen mut alko sit hakata päätään lattiaan.. ei ollu oikeen kivaa sekään :/ Onneks sekin vaihe on nyt ohi.

Onko häntä ehkä joskus tukistettu/vedetty hiuksista tms?Tällä palstalla joku joskus kertoi, että oli alkanut pakonomaisesti nyppiä hiuksiaan (kaljuuntumiseen asti) lapsena sen jälkeen, kun vanhemmat olivat useaan otteeseen tukistaneet häntä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat