Vierailija

Fazerin " suklaata" jossa on 70 prossaa kaakaota. Eipä ole aikaisemmin tarvinnut sylkäistä suklaata suusta ulos.

Kommentit (8)

keksiä joku erikoisuus jota ne vetää. Se ei voi olla mitään hyvää, koska silloin rahvaskin kiinnostuu siitä ja eliittiefekti kadotetaan. Joten ne " herkut" mitä syödään pikkusormi ojossa on just tämmöisiä aivan he-le-ve-tin pahanmakuisia juttuja. En sano, että pitäis sitä kaikkein vaaleinta Maraboun sokeripommia vetää, mutta kyllä tuo Fazerin suklaa oli oikeasti niin järkyn makuista ettei sitä pystynyt syömään.

marabou on kilohinnaltaan huomattavasti halvenpaa ja pidän sen suklaan rakenteesta enemmän.ap:lla on tosiaan paljon opittavaa. suklaa on nimenomaan tätä tummaa maailmalla. maitosuklaa ei ole varsinaista suklaata, vaan nimenomaan MAITOsuklaata.itselläni on jäänyt syömättä ainoastaan lindthin 99% suklaa, siinä ei ollut enää nimeksikään sokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maidon lisääminen suklaaseen on uus juttu, mä puhuin nyt siitä, mikä on alkuperäistä suklaata. Kaakao ja kaakaovoi on suklaan kalleimmat ainesosat, maidon lisäämisellä sen hintaa saatin alas, kun kaakaota tarvittiin vähemmän.Onko se niin vaikea tajuta, ettei asoiden oikean tolan näkeminen ole mitään hienostelua? Tai että asiat ovat saattaneet aikojen kuluessa muuttua, mutta silti on tiettyjä juttuja jotka on alkuperäisiä ja toisia jotka on johdannaisia ja niillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä joku yksittäinen tyyppi on tottunut pitämään normaalina?Aina täälläkin nauretaan " tynnyrissä kasvaneille" jenkeille, mutta tuo on just se sama lähtöasenne: minun tietoni ovat kaiken vertailun peruskohta ja kaikki erilainen on joko omituista, turhaa tai hienostelua.Ja itsekin tykkään kaikista suklaista, ihan valkoisesta, maitosukaasta ja siitä ihan tummasta. Tumman kohdalla se kaakaopavun laatu ja suklaan valmistusmenetelmät maistuvat paremmin kun ei ole maitoa pehmentämässä. Tummassa suklaassa ei voi huijata, ja se Fazerin ei ole kuin kelvollista, ei hyvää.

jos ap nyt ilmaisee mielipiteensä, ettei pitänyt ao suklaasta niin heti leikitään niin tietävää että. Itse en voi sietää kahvia missään muodossa ja ihmettelen suuresti miten joku voi siiitä pitää tai niin no eipä kait siitä kovin moni kahvina pidäkään sen verran noita erikoiskahveja (peittämässä kahvin oikeaa makua) makuineneen näyttää olevan tullut myyntiin.

Oikeassa suklaassa on aina vähintään 60% kaakaota, 70% on nimen omaan oikeaa suklaata. Eri asia on se, ettei Fazer ole oikein onnistunut niissä ohuissa levyissään. Lindin tummat on ihania.Maitosuklaata pidetään täällä jostain syystä " oikeana" suklaana. Se on vähän sama kun pitäisi jotain vadelma-mansikka-light siideriä oikeana siiderinä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat