Vierailija

Hermot alkaa jo mennä, kun joka päivä tulee vähintään kolmet alushousut ja housut pissa pyykkinä tarhasta kotiin. Koko ajan on alkkarit märät kun tiputtelee. Ja nyt kun ilmat kylmenee, niin mitäs ihmettä sitten tehään? En todellakaan meinaa ostaa neljää varaa haalaria sen takia, että saa vaihettua kastelun takia.Pojalla on kyllä ollut jo tänä vuonna 4 esinahan tulehdusta. Ja lääkärille on aika, mutta vasta marraskuussa.En vaan enää tiedä mitä tehdä. Kaikki poppakonstit ja kommervenkit ollaan kokeiltu, mutta jos jollain olisi vielä joitain ehdotuksia tähän pulmaan, niin todella kiitollisena otan vastaan.

Kommentit (4)

Jotkut ovat valmiita kuivaksi aikaisemmin kuin toiset. Ehdottomasti vielä puoleksi vuodeksi alle! Ennenmin vaippa kuin kammokausi ja stressaava päiväkoti elämä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli pätevä ja asian tunteva lääkäri on.

Mutta sitä aikaa ei saa aikaistettua. Olen jo kysynyt. Kirurgin ajat ovat kuulemma kortilla ja jonoa on.Vaippaa emme voi käyttää koska poika on jo sen verran iso, ettei itse suostu niitä käyttämään. On todella häpeissään jos edes ehdotankin vaippaa. Yöllä on pakko käyttää, koska sänky olisi joka yö märkä. Kaksi viikkoa jaksoin sitä sänkykastelua katsoa ja sitten laitettiin vaipat takasin jalkaan.Ehdotuksesi olivat hyviä, mutta olemme jo niitä kokeilleet. Eivät toimi tai onnistu... =(

ap

kuin: koittakaa aikaistaa lääkärin aikaa (onhan asiantunteva lastenlääkäri?) ja käyttäkää vaippaa aina kun vahingot olisivat pahasta (esim uusia Liberon pottaharjoitteluvaippoja)! (ei pitäisi hidastaa lopullista kuivaksi oppimista)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat