Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on jo neljä lasta, ja tuntuu välillä että on jopa yksi liikaa. Ollaan siis aivan jaksamiskyvyn rajoilla sekä henkisesti että taloudellisesti. Pienin on ihan vauva vielä. Nyt tulin sitten raskaaksi ehkäisystä huolimatta ja aborttia en halunnut tehdä (toisaalta siihen on vielä ajallisesti mahdollisuus). Päätimme siis antaa tämän lapsen adoptioon, tiedän että moni pariskunta tekisi mitä vaan, jotta saisi oman lapsen.Kerroin äidilleni asiasta ja hänen reaktionsa oli uskomaton. Lapsen antaminen adoptioon koskettaa isovanhempaakin, hän sanoi. Minun mielestäni tämä on kyllä meidän päätös! Pitääkö mummoa ymmärtää?

Kommentit (13)

ajattelematonta! Ei asia sinänsä koske isovanhempia, mutta en kyllä ymmärrä miksi se abortti olisi ollut pahempi?

Mieluummin tekisin abortin kuin antaisin lapsen ventovieraalle. Saisi olla lopun elämäänsä sydän sykkyrällä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

yleistä, että lapsia "jaettiin" suvun kesken. Toisessa perheessä oli liikaan lapsia ja toisessa liian vähän, joten lapsia siirrettiin perheiden kesken (yleensä kyllä saman suvun sisällä). kehitysmaissa tämä on edelleen yleistä.

en voi ymmärtää teidän päätöstä.Parempi ehkä abortti kuin adoptio.Mieti tulevan lapsen näkökulmasta. Miltä hänestä tuntuu kun jälkeen päin saa kuulla että on sisaruksia. Ja miltä teidän lapsista muista tuntuu kun annatte vauvan pois.Voi myöhemmässä vaiheessa olla teille vihaisia.

Kukaan monen lapsen äiti ei antaisi omaansa pois.Miksi et ole teettänyt sterilisaatiota. Uskon että ehkäisy ei ole teillä kunnossa, paljaalla vedellään ja lopuksi laitetaan kortsu.Jos tämä olisi tosi tarina isovanhemmat ottaisi pienen.

lapsettomalle sukulaispariskunnalle, esim. vanhempien sisarus tms. Omassa suvussanikin tällaista tapahtunut, jopa niinkin myöhään kuin 40-50-luvulla.

jos eivät rahkeet yksinkertaisesti riitä lapsen hyvään hoitoon, on viisasta antaa se adoptoitavaksi. Minun mielestäni lapsen on parempi olla toivottu ja rakastettu kuin elää perheessä, jossa eivät voimat enää riitä. Ei se biologinen vanhemmuus kaikkein tärkeintä ole.Totta kai asia koskettaa isovanhempia. Ihan varmasti. Mutta ratkaisu on kuitenkin sinun.

Mutta sinua voi alkaa myöhemmin kaduttamaan asia, etkö voisi ottaa selvää, löytyykö tilapäisempää apua, että pääsisit pahimman yli, ja voisit miettiä rauhassa. Tuossa tilanteessa et ehkä harkitse rauhallisesti.Mutta joka tapauksessa, adoptiovauvat pääsevät toivottuina hyvään kotiin, se on ihan hyvä vaihtoehto.

oottaessa mielessä adoptio. Mietin et josko antas. Mut ihan tosissani en kyllä ollut ja kun synnytys oli ohi en todellakaan oisi pystynyt lapsestani luopumaan. JA muuten hyvin jaksettu. LApset kasvaa koko ajan, ovat aina vähän isompia!Jospa sullakin mieli muuttuu. YMmärrän täysin mummua!!!

ja voi vaan kuvitella, kuinka vihaa biologista äitiään. On sanonut usein, ettei tajua, kuinka joku ihminen voi antaa yhden lapsensa pois ja pitää muut. Millainen hylkääminen se on ja kohdistuu yhteen lapseen?

Lainaus:


Miten lapsen adoptioon antamiseen liittyy se, kuinka monta lasta äidillä jo on?

ap
Miksi annoitte heidän siskonsa/veljensä pois? Ettekö rakastaneet häntä yhtä paljon kuin meitä muita? Pienissä mielissä saattaa myös herätä kysymyksiä siitä, mitä sitten, jos olen tuhma ja äiti ja isä eivät enää rakastakaan minua, antavatko he minut tuosta vaan pois ventovieraille, kun kerran antoivat sen vauvasiskon/veljenkin.

Ja kun tämä adoptoitavaksi annettu vauva kasvaa ja kuulee taustastaan, hänkin ihmettelee, miksi juuri hänet annettiin pois siitä perheestä, mitä vikaa hänessä oli, kun ei kelvannut. Ja niin pois päin. Luulisi sinun ap aikuisena ja ennen kaikkea ÄITINÄ tajuavan tämän. Jos on neljä lasta jo synnyttänyt ja lapsiaan rakastaa, ei se yksi siinä enää vaikuta suuntaan tai toiseen. Mieluummin tee abortti, jos et halua juuri sitä lasta perheeseesi.

Ehkäisy on kunnossa! Käytän ehkäisyrengasta tunnollisesti, mutta kun mikään ehkäisy ei ole 100% varma. Sterilisaatiota olen miettinyt, ja tämän jälkeen teenkin sen.Lainaus:

Kukaan monen lapsen äiti ei antaisi omaansa pois
Miten lapsen adoptioon antamiseen liittyy se, kuinka monta lasta äidillä jo on?ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat