Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itse en nyt niinkään ole huolestunut asiasta. Kuuluu ikään ja osittain tekee tuota aina kun hampaita on tulossa jne. Päiväkodissa on nakellut naskaleita kiinni muihin ja ollut ryhmään tulleista pienemmistä mustasukkainen. Poika on osan kuukaudesta hoidossa ja tilanne on aika uusi myös hälle, aikaisemmin hän oli pienin osastolla. Hoitajat tai siis yksi ilmaisi syvän huolestuneisuuden asiasta?? mitä tuohon nyt sanoisi tai tekisi?

Kommentit (13)

mutta syy selvisi pian,pojalla oli/on puheentuoton erityisvaikeus ja puri kun turhautui eikä saanut itseään ymmärretyksi..

Onko teillä puhe tullut ajallaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kiehnääminen ja riehuminen jatkuu niin poika passitetaan omaan huoneeseen(menee usein sänkyynsä mököttämään) miettimään tekosia. Minusta asiaa paisutellaan nyt yhden hoitajan toimesta aivanm liikaa. Edellisenä syksynä meidän poika oli se purusäkki jota aina näykittiin, eli tiedän asian olevan ikävä.

repinyt vastaan tappelevan taaperonsa keittiöön ja pakottanut nielemään saippuaa. Olet varmaan itsestäsi ja kasvatusmetodeistasi tosi ylpeä, kiljuja-äiti!

sua siististi keittiöön ja sanonut kiitos äiti, kun olet mukista juottanut sille fairya? Ja sitten on edelleen sivistyneesti sylkäisty pois saippuavesi?Damn sure se on sitä niellyt.

Siksi just vituttaakin nämä mammat, jotka ei saa lapsiaan kasvatettua muuten kuin tuollaisiin naurettaviin natsikonsteihin turvautumalla. Ottaisitte vähän selvää muistakin kasvatusmetodeista kuin sata vuotta vanhoista. Juu nou, kirjastosta saa kirjoja ja niin edelleen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat