Vierailija

Yliopistokoulutuksen saanut Sorella ei jotenkin tunnu istuvan BB-porukkaan eilisistä kännihölmöilyistään huolimatta... Huomaa kun hän yrittää keskustella muiden asukkaiden kanssa. Hän on selvästi fiksumpi kuin esimerkiksi Mira ja Sari, joiden kanssa puhuu ihan eri kieltä. Ihmetyttää miten hän on koko sarjaan päätynyt!

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juu.. kyllä tosi fiksu onkin!! Aivan omaa luokkaansa akateemisessa fiksuudessaan. Yksi talon tyhmimmältä vaikuttavista hahmoista. Muija vaan nyökyttelee ja mumisee ja todistihan eilinen kännisekoilukin tämän henkilön fiksuuden!

Sitten vasta naama loksahti ja oli hauskaa, kun tajusi oman ikäistensä käyttäytyvän yhä samalla tavalla, kun itse joskus kymmenen vuotta sitten:D

Sitten katsoin iät netistä... NEHÄN ON KOLMEKYMPPISIÄ! Herranen aika. Juuri se Sorellakin. Luokanopettaja? Äh. Ajattelisi hiukan tulevaisuuttaan siinä työssä.

noita lähes 30v sinkkuihmisten toilailuja telkkarista niin kyllä sitä pitääkin itseään elämässään onnistuneena, vaikken akateemisesti koulutettu olekkaan.

On kuitenkin toimiva ja onnellinen avioliitto, 2 lasta, kiva työpaikka ja oma asunto. Ja järkeekin päässä edes jonkun verran.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat