Seuraa 

Jos siis olet tänä vuonna jonkun hankkinut.Kommentit (6)

mutta koko oli sen verran pieni, ettei sinne kovin paljon vaatetta päälle paukkupakkasilla ahdeta, joten tilasin lisäksi HM:ltä samantyyppisen takin harmaanruskeana ja isompana kokona.Ennestään on toppavaatetta, kun päiväkodin pihalla aikaani vietän :)

Viime syystalvella ostin ruskean duffelivillakangastakin. Joskus kolme vuotta sitten olen ostanut North Face-ulkoilutakina kunnon alesta. Takki ei ole mennyt miksikään, joten on vielä monet talvet käytössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta tänä vuonna Burberrylla on yksi talvitakki, jonka todella haluaisin, eikä sitä edes löydy Tukholmaa lähempää. Mutta jos on yhtä ihana luonnossa kuin kuvissa ja istuu hyvin, niin siihen on sitten investoitava ensi reissulla - maksoi, mitä maksoi. =) Voin kompensoida sillä, etten osta itselleni paljon muita talvivaatteita.

Ja takilla hintaa 30 e... Oli kokoa 170 ja juuri sopivan kokoinen! Allekin mahtuu vielä tarvittaessa villapaita. Mukaan tuli vielä tarra, jossa luki että se on tarkoitettu koululaukkuun ;-). Suunnitelmissa olisi vielä ostaa uusi villakangastakki jos löytyy sopiva.

musta untuvatakki.

Nämä löytyy jo:

Viime talvena ostettu Peakin toppatakki, Polveen asti ulottuva valkoinen untuvatakki ja muutamia vuosia sitten ostetut täyspitkä tummanharmaa villakangastakki sekä lyhyt merimiestyylinen tummansininen villakangastakki.

Hakusessa olisi vielä lyhyt musta untuvatakki.Lapsiraukalle ei ole vielä mitään talvitamineita. Viimevuotiset kun ovat jo pienet. Täytyy ryhdistäytyä ja mennä shoppailemaan.No tuli asiaa ja hieman asian vierestä mutta näin meillä.

Yritän pärjätä vanhoilla. Mikään kuitenkaan istu tuon möhön kanssa. Tuskin ostan koko talvena uutta takkia, kun raskauden jälkeen menee hetki että saa sen sixpackin näkyviin ;) (mikä sixpacki? =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat