Vierailija

Oikeesti, todella raivostuttavaa kun aina saa kaataa pois vähintään litran verran maitoa, siksi kun siinä on päiväys just mennyt tai menossa ja maito jo herottuu. Ei oo eka kerta, näin on käyny tässä jo monta kertaa..Siis ennen avaamattoman maidon pystyi vielä käyttämään (ja avatunkin) jos sitä oli säilytetty jääkaapissa ja päiväys mennyt edellisenä päivänä tai menossa sinä päivänä. Mut eipä enää. Just avasin eilisellä päiväyksellä olevan maidon, ja kaadoin kahviin -maito muuttui ihan klimpeiksi.Mistä tää johtuu?? Onko muut huomanneet saman?

Kommentit (8)

Ei meillä ole koskaan tuollaista ongelmaa ollut. Jos maitopurkki on avaamaton, niin kymmenenkin päivää vanhasta maidosta voi vielä tehdä vaikka pannarin. Ja juontikelpoista maito on ihan hyvin vielä muutamia päiviä päiväyksen jälkeen, oli purkki sitten avaamaton tai ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

just join eilistä maitoa, ihan hyvää oli.Onko riippuvainen esim. minkä firman maitoa juot? Meillä juodaan valion maitoa, hyvin säilyy. Tosin itsekin uskon, että tässä tapauksessa on tosiaan kylmäketju katkennut jossain vaiheessa.

Meillä pidetään aina jääkaapissa, kaadetaan vaan sen verran siitä kannuun tai laseihin mitä menee, jos pöytään tarvii tuoda. Säilyy parikin päivää yli päiväyksen, eli vielä kahvimaidoksi ainakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat