Vierailija

Sivut

Kommentit (31)

Ei osaa puhu selkeästi vaan sössöttää ja puhuu liian nopeasti.

Mutta niinhän hän itsekin sanoi, ettei ollut kovin hyvä idea lähteä mukaan moiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis että se pitäis heittää ulos kisasta ja äkkiä! Mikä ääliö! Katoitteko perjantaina kun se pillitti ja sano vaan haluavansa malliks...voi voi, kävi melkein sääliks ja suututti Laila ym. jotka on sen kisaan ottaneet ja antaneet tyttöparalle turhia toiveita! Essi tule romahtamaan kun tippuu mallikoulusta ja anoreksia riistäytyy käsistä pahemman kerran.

Vierailija:

Lainaus:


Minne vois jättää palautetta Essistä? Siis että se pitäis heittää ulos kisasta ja äkkiä!


Kisa on käyty jo, nauhoitukset ovat olleet viime talvena.Lainaus:

Essi tule romahtamaan kun tippuu mallikoulusta ja anoreksia riistäytyy käsistä pahemman kerran.


On kertonut anoreksiastaan jossain lehdessä ja myös sen, että on saanut painoaan nousemaan kuvausten jälkeen kahdeksan (?) kiloa.valittu mukaan sellaisia tyttöjä, joista jo ennalta tiedetään, että toi ei pääse loppuun saakka mutta saadaan ohjelmaan dramatiikkaa ja sisältöä, kun niistä saadaan muka kiinnostavaa juttua aikaan. Sit ne yksi kerrallaan tiputetaan porukasta, kunnes ne " todelliset" kisaajat jää jäljelle.

Tuotti vaikeuksia tehdä kuvaus toisen miehen kanssa, kun oli niin ikävä poikaystävää. Kotiin kasvamaan!

Pittinen:

Lainaus:


Silmät on ihalla syvällä kuopassaan, mustat silmänaluset ja naama lakananvalkoinen! HUUU....Mutta ANNI!!! Herranjumala, siinä vasta kaunis tyttö!! Ihka elävä Brigitte Bardot kakkonen!!
Silmät on ihalla syvällä kuopassaan, mustat silmänaluset ja naama lakananvalkoinen! HUUU....Mutta ANNI!!! Herranjumala, siinä vasta kaunis tyttö!! Ihka elävä Brigitte Bardot kakkonen!!

Mallimaailma on kuitenkin melkoisen karu, kuten on jo ko. ohjelmassakin kuultu. Se ruokkii anoreksiaa ja muita syömähäiriöitä. Ei missään nimessä pitäisi altistaa tyttöä tuollaiseen elämään ja maailmaan, kun asia ei selvästikään ole vielä kunnolla läpikäyty ja parannusta tullut. Ko. tytöstähän oli jossain päivälehdessäkin juttua että " Olen parantunut!" yms. vaikka kuvissa näytti ihan yhtä luurangolta kuin nytkin. Kyseessä on kuitenkin vakava sairaus, joka sekoittaa pään.

Eikä Luhtakaan maksa tälle eilen voittaneelle tytölle. Tyttöressu saa vaan olla onnellinen saadessaan osallistua Luhdan markkinointitilaisuuksiin.Tämä anorektikkotyttökin on otettu mukaan, jotta saataisiin aikaan keskustelua ja dramatiikkaa, kuten 18 asian ilmaisi.Jos on potentiaalia malliksi, niin ura urkenee myös ottamalla suoraan yhteyttä mallitoimistoihin. Ei siinä tällaisia kilpailuja tarvita.Kaikista ei tule huippumalleja maailmalle mutta niitä rivimallejakin tarvitaan.Voin suositella alaa tytöille (esim opiskelun rahoittamiseen), joilla on riittävästi järkeä pitää jalat koko ajan turvallisesti maan pinnalla.Sama tietenkin koskee myös poikia.Ja joo, ei mallin tarvitse olla kaunis sillä tavalla mutta sen naama on kun petolinnun perse ja silmät ihan ihmeelliset?????? Ja se runko, huhhuh... Vielä annetaan jatkaa vaikka tiedetään, että sairas tyttö. Että siitä vaan kaikki anorektikot mallikouluun niin sairautenne palkitaan!

En itse ole katsonut ko ohjelmaa joten en tiedä. Hyvä asia sen sijaan oli se Espanjan muotimessujen päätös käyttää vain normi bmi malleja. Ehkä se menee terveempään päin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat