Vierailija

Onko täysin varmaa ettei valituksen kohde saa tietää valituksen tekijää?Olen huolissani naapurin taaperosta. Hänellä ei ole asiat hyvin :(Miten ilmoitus käytännössä tehdään?

Kommentit (10)

ja kysyt kuka hoitaa lastensuojeluasioita. Voit alusta asti olla nimetön! Voit sitten olla vähemmän huolissasi ja tiedät et joku kontrolloi. Voin kuvitella, että esim. neuvolakin ottanut yhteyttä..tai sitten ei. kaltaisiasi empaattisia ihmisiä tarvitaan kun välität muistakin kuin itsestäsi! Voimia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sillä jos puhun, niin hvinkin joku voi tunnistaa. Mutta sen verran voin kertoa, että taapero on yksin usein kerrostalon pihalla (karkaa kotoa avoinasesta ovesta), usein ilman vaatteita, kiljuu hysteerisenä. 6-vuotias isoveli on häntä pihalta hakemassa. Äitiä kerran jututin, oli humalassa, sanoi ettei voi poikaa kieltää menemästä rappuun ja ulos, kun sillä on niin vahva tahto. POika on hirveän laiha ja usein mustelmilla, helposti nähtävillä kun päällä ei ole vaatteita. Ikää ehkä 1v10kk - 2, 5 v vaikea sanoa, pieni on. Olisiko tässä aihetta ilmoituksen tekemiseen..?

mutta vaatia, että henkilöllisyytesi pidetään salassa. Näin siis viranomaiset voivat tarkentaa sinulta todistusta ja se painaa enemmän. Mutta sanot siis, että ei teet anonyymisti.

Sinuna tekisin. On parempi et lastensuojelu tutkii asiaa kun et jää sun vastuulle...Ei lastensuojelu yleensä heti lasta vie jos ei tilanne todella huono. Voivat ottaa perheen tarkkailuun ja antaa monenlaista tukea lapsille ja äidille.Viikonloppuisin otetaan yhtreys sosiaalipäivystykseen tämmöisten asioiden tiimoilta.

Itse tein. Tietenkin tuli vähän paha mieli, mutta hyvä jos ympäristö ottaa vastuun jos äiti laiminlyö hoidon. Oikeastaan tämä on velvollisuus. Annatko itsellesi anteksi, jos lapsille tapahtuu jotain? älä sano nimeäsi, ei ole pakko.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat