Vierailija

Kommentit (4)

Laita ensin esikeitetyt parsakaalinpalat ja fetajuustopalat piirakkapohjalle(esim. sunnuntai valmispohja.

Sekoita munat (pari kappaletta)ja kermaviili(2pkt) . Lisää tämä seos piirakan päälle. Mausta esim. aromisuolalla.

Rippottele vielä juustoraaste päälle ja uuniin :)



Paista uunissa n. puolisen tuntia, vähän päälle.. n. 200asteessa.

Piirakka kannattaa tarjoilla lämpimänä.

Kinkkupiirakka, ala mervi, googlesta

Pohja:

100-150 g voita tai margariinia

2 1/2 dl vehnäjauhoja

3 rkl kermaa

1 dl juustoraastetta





Täyte:

2 kananmunaa

2 dl kermaa (pohjan kerman voi toki ottaa tuosta määrästä)

1 rkl vehnäjauhoa

4 dl juustoraastetta

2 dl kinkkunpaloja



Pohjan ainekset sekoitetaan ja painellaan vuokaan, jota ei tarvitse erikseen rasvata. Pohjaa paistetaan 225 asteessa 10-15 minuuttia niin, että vähän ruskistuu. Täyte sekoitetaan ja levitetään pohjan päälle. Piirasta paistetaan 225 asteessa 15 minuuttia. Parasta kuumana ja moni on piirakkaa kehnut!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat