Vierailija

Laitatteko lapsille talveksi kouluun kaksiosaisen puvun vai haalarin?Voi että tää asia mietityttää....

Kommentit (10)

Tosin lapset nyrpistivät nenäänsä, jos yritti puhua niitä pukemaan haalarin. Eskarissa oli varmaan yksi tietty lapsi (johtaja-ainesta muuten) manipuloinut muiden lasten mielipiteitä haalareista. Ja sama lapsi on edelleen ekaluokallakin määräilemässä. Toivottavasti koulu osaa hyödyntää tuon kaverin selviä johtamiskykyjä. Kaveri näet pyöritti päiväkodin opetkin aina päästään pyörälle. :)

Kannattaa ehkä kysyä joltain esim tokaluokkalaisen vanhemmalta mikä kulttuuri teidän koulussa on. Haalari on kätevä jos siitä ei kiusata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vielä tuon ikäisellä on hyvä olla haalari, kun touhuavat niin paljon lumessa, että takissa ja housuissa on selkä muuten paljaana. Eri asia tietysti sellaiset henkseli housut, jotka sit vähän paremmin tuota selkää suojaavat.

Meidän lapsella oli viime vuonna molemmat puvut, mutta tykkäsi käyttää enempi haalaria.

no tietysti ottaa toppahousut tunnin ajaksi pois. Nehän voi olla märät ja kuuma tulee varmasti.minusta tuo toppapuku ois kaikista paras. Ei mene lumi iholle leikkiessä ja helppo vetää vaan päälle. Meillä eskarilainen pitää. Ihme jos koulu saa päättää mitä vaatteita lapselle puetaan, en kyllä ymmärtäs jos koulu alkais sanoo tuommosessa asiassa. Ovatko edes perustelleet et miks ei toppapukua saa pitää?Sen ymmärrän vielä jos päiväkodissa ihan pienten osastolta toivotaan että pikkusilla olisi puku eikä kaksiosainen vaate, mut kouluun...

Mä oikein vidennellä vai kuudennella tappelin äidin kanssa kun HALUSIN haalarin kun kaikilla kavereillakin oli. Ja sain sitten lopulta ihanan vihree-puna-keltasen (kaikki NEONVÄREISSÄ)!Mutta asiaan, meillä ei lapsilla oikeestaan koskaan ole ollut haalareita, en tiedä edes miksi. Aina siis sellaset haalaritoppikset (siis jossa henkselit ja " lappu" ylettyy ylös selkään ja vatsaan, ja sitten toppatakki.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat