Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

9-vuotias hakattiin sairaalaan ILTALEHTI 23.9.2006 3:01

Rahaa vaatinut 11-vuotias kuristi ja potki nuorempaansa leikkipuistossa.Yhdeksänvuotias uhri pääsi pakenemaan vanhemman pojan rajua hyökkäystä leikkipuistossa lähistöllä sijaitsevaan kotiinsa. Kuvan lapset eivät liity tapaukseen.

- Tilanne näytti todella pahalta ambulanssia odotellessa. Poikaa oli kuristettu avainkaulanarusta ja potkittu vatsaan, 9-vuotiaan äetsäläispojan äiti huokaa.Pahoinpitely sai alkunsa viiden jälkeen iltapäivällä torstaina Koivistontien leikkipuistossa Äetsässä. Viidettä luokkaa käyvä poika vaati kolmasluokkalaiselta rahaa.

- Kun hän ei ollut rahaa saanut, oli hän riepotellut nuorempaa poikaa, komisario Pauli Pitkäkoski Vammalan poliisista kertoo.Uhri pääsi pakenemaan leikkipuistosta lähellä sijaitsevaan kotiinsa. Sieltä hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalahoitoon Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan.

- Hän oli yön yli tarkkailussa sairaalassa. Äänihuulissa näkyi verenpurkaumia, mutta ilmeisesti pojan onni oli se, että hänellä oli hyvin paksu huppari, joka on suojannut kuristamiselta, äiti pohtii.Tekijä poliisin vanha tuttuÄiti pääsi hakemaan poikansa sairaalasta kotiin eilisillaksi. Ajomatkalta tavoitetun äidin mukaan lääkärit kehottivat seuraamaan lapsen vointia viikonlopun ajan.

- Tämä tekijä on kiusannut aikaisemminkin meidän poikaa, mutta se on ollut sellaista tönimistä ja haukkumista.

IL:n useista lähteistä saamien tietojen mukaan potkijapoika on pahoinpidellyt ikätovereitaan aiemminkin.

Poliisi vahvistaa, että tekijä on ollut virkavallan kanssa tekemisissä ennenkin. Komisario Pitkäkoski ei kerro pojan taustoista kuitenkaan kesäteatterin näyttämölle tehtyä vahinkoa enempää.

Kommentit (9)

Vierailija:

Lainaus:


ilmoittaa siitä iltalehteen. Vai asuuko joku iltalehden toimittaja juuri Äetsässä? Viranomaiset tuskin ovat lapsista laverrelleet.Muuten en tietenkään hyväksy tuollaista kiusaamista.
Hyvä on tulla myös muiden tietoisuuteen kuinka julmia voivat lapset olla.

Asiaan myös pitäisi puuttua kovalla kädellä.


Tuollaisia lapsia (kuin tuo hakkaaja) kasvaa suomen joka kolkassa. Vanhemmat eivät välitä ja yhteiskuntakaan ei heistä huolehdi. Nuo lapset ovat itsekin hyvin onnettomia, puhumattakaan niistä lukuisista uhreista, joita he elämänsä aikana " käsittelevät" .Rikkinäiset vanhemmat kasvattavat rikkinäisiä uusia sukupolvia. Kierre jatkuu ja syvenee. Miten se katkaistaan?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ilmoittaa siitä iltalehteen. Vai asuuko joku iltalehden toimittaja juuri Äetsässä? Viranomaiset tuskin ovat lapsista laverrelleet.Muuten en tietenkään hyväksy tuollaista kiusaamista.

Totta kai asiasta täytyy puhua ja nostaa niitä esille koko suomen tietoisuuteen, koska sanomattakin on selvää että näitä jo elämänsä alussa väärille poluille joutuneita lapsia on paljon. Ja ihmiset ovat tässäkin tapauksessa päivitelleet että mitä vielä pitää sattua ennenkuin asiaan puututaan. Minusta tällaisissa tapauksissa kun on aivan selvää ettei vanhempien/vanhemman voimavarat riitä niin yhteiskunnalla pitäisi olla oikeus puuttua vaikka vanhemmat sanoisivat mitä. Ei ole normaalia että 11-vuotias on jatkuvasti " kovan" luokan rikkeistä poliisin kanssa kahnauksissa. Sitä paitsi ei lehdet tee juttujaan uteiliaiden sivullisten juorujen perusteella vaan kyllä tiedotus tapahtuu viranomaisten taholta.

että 11-vuotias on jo poliisin VANHA TUTTU!

Eiköhän kyseisen lapsen käytökseen pitäisi puuttua jo ihan kunnolla, ettei vakavampaa pääse enää tapahtumaan.

Tuon ikäisenä, kun aloittaa niin kerkeää tapahtua mitä vaan, jos siihen ei alan ammattilaiset puutu!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat