Vierailija

ihan uteliaisuudesta kysyn? Että millainen se normaalivartalo on?

Sivut

Kommentit (44)

Itsetunnossani ei ole mitään vikaa, mutta kiitos huolenpidostasi :)Painan nyt 163cm 57kg, mikä on omalta kannaltani ihannepaino. (Ja saa kelvata muillekin!) Painoni käväisi joku aika sitten 63:ssa, eli jotain 10 prosenttia tuli lisää. Reisiin ja pakaroihin tuli sellaista löysää ihraa, mitä en enää ikinä halua!Tuo painon nousu tapahtui reilussa vuodessa, ja yhdetkään housut ei enää mahtuneet päälle!En minä pelkästään ulkonäön vuoksi itseäni kunnossa pidä. Rasva kehossa on epäterveellistä!

Kun aattelen omaa vaimoani joka on ollut aina hoikka niin normaali kokoinen nainen on ~170cm/50kgMies sitten taas minun ruumiin rakenteellani on 180cm/85kg.

Housut on tuolloin 32"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

näistä miehistä suurin osa,jollei kaikki,katsovat pornoa,heidän kauneusihanteensa tulevat sieltä:( Tämän palstan mielipiteet eivät anna lähellekään oikeaa käsitystä siitä,mitä mieltä suomalaiset ovat keskimäärin eri asioista tällä seksin alueella...

ei kerro kaikkea. Muistakaas naiset että tärkeintä miesten mielestä kropassa on naisen fyysinen olemus kokonaisuutena. Siitä saa helposti kuvan että välittääkö nainen omasta vartalostaan, joka taas miehen mielestä kertoo siitä, välittääkö nainen itsestään! Ihminen joka ei välitä ulkonäöstään omaa laiskuuttaan ja saamattomuuttaan, on potentiaalinen ongelmakumppani itsetunto- ja mustasukkaisuusongelmineen. Muutama kilo sinne tänne on ihan yhdentekevä asia. Sen verran vaihtelee paino monista muistakin syistä kuin läskin määrästä. Minäkin olen 178cm/95kg, onneksi sentään mies, ;) eli varmasti kaikkien fitness lehtien mukaan +15kg ylimääräistä, eli kaamea läskikasa. Kuitenkaan kenenkään, lääkärit mukaan lukien en ole kuullut sanovan että mulla olisi yhtään liikakiloa kun kroppa on mallia jääkiekkoilija, eli sellainen että siinä on paljon joka paikassa.

Taidat olla sisäistänyt mallimaailman luomat ulkonäköpaineet liiankin syvään, sääliksi käy :(8kg painonvaihtelu ei saa ketään näyttämään porsaalta (ellei omaa töpselinenää, heh) eikä tee naisesta lihavaa - se on tavallinen vaihteluväli normaalipainon sisällä. Se on fakta.Minulle 51 kg paino toisi anorektikon leiman, sillä ihannepainoni on niinkin korkea kuin 75kg (pituus 171cm) suuren lihasmassan takia. Enkä todellakaan ole bodari :)Kyllä te olette aika hauskoja (lue: huolestuttavia) mielipiteinenne ;)

olla vähän lihaa mutta mielellään oikeissa paikoissa. Kyllä kunnon tissit ja perse täytyy olla. Litteetä mahaa kyllä kattelee mielellään myös samaten siroja sääriä. en tykkää jos muijalla on kauheet tukkireidet.

r*ssät on mitä on mutta virolaiset naiset on upeita pitkäsäärisiä Eurooppalaisia Rotunaisia. Ne arvostavat fiksuja komeita varakkaista suomalaismiehiä. Me ollaan kovaa valuuttaa siellä eikä ne häpeile yhtään näyttää kiinnostustaan. Soomi nainen voi tietysti sulkea silmänsä tältä kaikelta ja naureskella siellä kaduilla laahustaville kaljamahaisille kaljaturisteille jos niitä vielä siellä on.Vierailija:

Lainaus:


Ja siellä itänaapurissa teille kaljamahaisille verkkaripelleille nauraa naurismaan aidatkin, kun lähdette sinne niitä Naisia metsästämään.
Muistaakseni armeijan alokkaiden keskipituus ja paino vuonna 1997 oli 177 cm ja 73 kg. Olisiko siten 170-184 cm ja 67-79 kg normaalimiehen koko? Siis nuorten miesten. Varmasti sekä naiset että miehet hyväksyvät iän tuoman lisäpainon???

varsin erikoinen tuo 13:n ehdottama yhtälö...Pituus miinus 110 toimii ehkä 160-180cm mittaisilla. Mutta edelleenkin paino ei kerro kaikkea, joskus todella vähän. Muodot, symmetria ja ryhti ovat TOSI tärkeitä.

Läskit naiset kutsuu aina itseään " normaaleiksi naisiksi" . 159/51 ovat todella hyvät mitat! Tuo kääpiökommentti on säälittävintä mitä olen pitkään aikaan nähnyt :)Jos vaihtoehdot ovat hoikka-normaali-pyöreä, normaalin valitsevat ne joilla on reilusti ylimääräistä. Niin se vaan menee, katsokaa vaikka treffipalstoja.Kateus ilmenee sitten tuollaisena nimittelynä.Ei se että näyttelijät tai mallit näyttävät hyvältä kuvissa, ei tarkoita että olisivat kauniita in real life. Mä olen painanut vähimmillään 47 kg vakavan sairauden takia (pituutta on 167). Ja kyllä olin kamalan näköinen, rinnat hävisivät kokonaan, lantionluut törröttivät, kylkiluut näkyivät. Mutta sen aikaisissa kuvissa näytin tosi hyvältä.Ikinä en enää halua olla noin laiha, vaan tykkään itsestäni nyt normaalipainoisena eli 62-64-kiloisena. KUNHAN vaan kroppa on hyvin venytelty eli asento on kaunis ja lihaksiakin pienen pehmeyden alta löytyy. Mitat on noin 105-80-105, eli kurveja on.Älkää naiset uskoko, että miehet haluaisivat vain laihoja naisia! Totta kai niillekin haluajansa löytyy, mutta monille tärkeää on naisellisuus ja pehmeys vartalossa.

suomalainen nainen on niin tasa-arvoinen että se haluaa olla kuin mies. Lihava ja vihainen juoppo. Vuoden kohokohta on kevään ensimmäiset lämpimät päivät kun voi matkustaa Tallinnaan, istua vaan terasseilla ja katsella korkokengissään ohi käveleviä naisellisia NAISIA!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat