Vierailija

Tuttavapiirissä 20 vuotias neitokainen, joka n. 160 cm ja painoa arviolta 120 kg ehkä enemmänkin. Kukaan ei varmaan enää kehtaa opastaa terveemmille elämäntavoille. Vetää rasvaista ja makeaa "himona" ja vitsailee vaan ylipainostaan?

Kommentit (12)

Tuttavapiirissä 30 vuotias hapannaama. Kukaan ei varmaan enää kehtaa opastaahäntä käyttämään omia aivojaan. Puuttuu jokaisen elämään, kuvittelee olevansa fiksu :DD kuulisittepa hänen kommenttejaan välillä. ei hyvää päivää...

Jos on oikeasti noin lihava, etkä liioittele, tietää ihan varmasti tilanteen. Jos on siis normaaliälyinen ihminen. Huumorilla sitten peittää kipeää kohtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai ei osaa syödä terveellisesti? Sinuna pitäisin suuni visusti kiinni: jos kyse lohtusyömisestä, psyyken ongelmasta, syömishäiriöstä tms. kommentointi vain pahentaa asiaa.

ja että tuollainen ylipaino on riski monille sairauksille ?!Vitsaileva suhtautuminen ei tarkoita, ettei ymmärtäisi asiaa. On oma asiansa tekeekö painolleen jotain, ei se ole sinun asiasi valistaa. Ei suomalaisilla lihavuus ole tiedon puutteesta kiinni, ei yhdelläkään.

Jos olisi oma lapsesi, niin keskustelemalla ns. kissa pöydälle AIKAISEMMIN, mutta jos tuttava, niin älä hyvänen aika sano yhtään mitään. Ethän kysynyt tosissasi?

olevansa ylipainoinen, vaan elää jossakin kumman harhassa? Mitäs jos keskityt nyt ihan vaan omaan elämääsi ja annat tämän tuttusi elää omaansa ihan rauhassa. Se, että huomauttaisit hänelle jotain, ei olisi millään tavalla asiallista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat