Vierailija

Kokeilkaa nyt olla ilman vehnää seuraavat 5 viikkoa, jos se ei auta niin sitten katotaan jotain muuta...Testejä tehdään, siellä normaaliarvoista poikkesi ainoastaan maito. Maidoton dietti jatkunut vuoden, iho vähän parempi, mutta kamala verrattuna normaaliin. Kaikki tehty lääkärin ohjeen mukaan, mutta vuosi tolkulla arvailua, eikä selkeätä syytä löydy, kun testit eivät näytä muuta kuin maito. Nyt on kokeiltu, pois jättää jo moneksi viikoksi muna, kotimaiset viljat, soija, kaakao, citrushedelmät, mansikka, herne, porkkana, kiiwiä emme ole ikinä maistaneetkaan. Maksamme pitkän pennin tästä kaikesta, eikä apua tule asiaan. Lääkäreille lasten allergiat ovat aikamoinen rahasampo. Tässä maksavat testit, lääkärit, rasvat, ja lääkkeet. Eikö todellakaan ole parempia keinioja, kuin kokeilut ja arvailut?

Kommentit (4)

Meillä ei TKssa tiedetty hevon hemmettiä allergioista (ja neuvolassa vielä vähemmän) mutta Mehiläisessä kaikki oli toisin!

Suosittelen kyllä todellakin yksityisen lääkäriaseman palveluksia.Lisäksi suosittelen vertaistukea, kannattaa katsoa esim. allergia ja astmaliiton sivut, varmasti sinunkin lähelläsi on paikallisyhdistys jossa on vertaistuki toimintaa allergisten lasten vanhemmille.

Tsemiä!!

Meillä on pienemmällä maito- ja vilja-allergia ja muutama muu vältettävä. Itse haarukoin ja kerran kävin terveyskeskuksen ilmaisella ravitsemusterapeutilla. Kun aloin varmistua, että on vilja-allergia, liityin Keliakialiittoon (vaikkei olekaan keliakia) saadakseni perustiedot siitä, miten viljoja voi korvata.Lääkärissä olen käynyt tasan kerran asian takia, neuvolalääkärissä vuositarkastuksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

me ollaan taisteltu allergioiden kanssa kohta 10 vuotta. Valitettavasti tässäkään asiassa ei ole oikotietä onneen vaan kaikki on tehtävä kokeilun kautta. Muuten ei saa " pahiksia" selville. Testit voivat ikävä kyllä osoittamatta yhtään mitään vaikka lapsi selvästi oireilee. Eli jos pahis selvittämättä¨, ei auta kuin aloittaa alusta ikävä kyllä :( Tsemppiä kokeiluihin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat