Vierailija

Kuitenkaan ei ole puista pulaa, koska tehdään takka ja mahdollisesti leivinuunikin.

Miksi sähkösauna??Ei ole puusaunaa voittanutta!

Sivut

Kommentit (27)

ollaan kyllä suunniteltu että rakennettais joskus sisäsaunakin ja samaan sitten iso pesuhuone ja kodinhoitohuone.. vanhuuden päivien varalle ja myös sen takia että se nostaa talon arvoa kuitenkin... jos joskus vaikka myymme ja rakennamme uuden. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on kaks hormia, sellaisia elementtijuttuja olivat, ei todellakaan kalliita talon kokonaishintaa ajatellen. Kyllä puukiuas on aivan ehdoton meille. Ikinä en oo käynyt hyvässä sähkösaunassa. Ihan sama olis olla kokonaan ilman saunaa, nautinto samaa luokkaa.Mutta tuon meidän uuden savusaunan löylyt ne kuulkaas vasta pehmeät on! Siellä vierähtää helposti useampi tunti...se on yksi suurimpia nautintojani.

Lainaus:

Aika monessa talossa sauna tulee kauas takan hormista. Ja kahden hormin rakentaminen on aika tyyristä.
Eikö niitä pohjaratkaisuja voi muuttaa järkevimmiksi talon ' tilausvaiheessa' ?

ap

Ostettiin vanha talo, jonne on remontissa asennettu myös sähkökiuas.

Sähkökiuasta on käytetty meidän aikana ehkä kerran... eli meille se on turha. Ei ole puukiuasta voittanutta..!

Olisin halunnu myös uuteen taloon jonka rakennus alkaa keväällä. Mies haluu heti valmiin. Aika sama, en jaksa käydä urputtamaan. Ehdotin kyllä että jos laittas molemmat:) (semmonenki on mahollista, outoa kyllä) Kesällä voidaan käydä kuitenki rantasaunassa.

Ja meilläkään ei tule olemaan sauna keskellä taloa, eli hormien suhteen tökkis.

Monelle puusauna ei ole niin hirveän tärkeä. Mieluummin pannaan vaikka takka/leivinuuni jakamaan olohuonetta ja keittiötä kuin johonkin nurkkaan löylyhuoneen kanssa seläkkäin. Moni arvostaa esim sitä, että löylyhuoneesta on ikkuna ulos, jolloin se määritelmän mukaan on talon ulkoseinässä kiinni. Takka taas kannattaa panna mahdollisimman keskelle taloa. Ja kahta hormia harvempi viitsi maksella.hetivalmis sekä puulla lämmitettävä, ei vie kovinkaan paljon ylimääräistä tilaa, en voi muuta kuin suositella. Joskus voi aamulla pistytyä saunassa ennen töihin lähtöä ja toisaalta lauantai-iltaisin ei ole parempaa kuin puusauna ja poreallas päälle.

Kyllä sitä kerran elämässä voi pari kymppiä siihenkin uhrata; ihana elämys. Etsi netistä lähelläsi olevia palveluja.Alkuperäiseen aiheeseen myös, että minäkään en välttämättä ymmärrä, että kerrostalosta halutaan pois, mutta tuodaan se kerrostalon korvike-sauna sinne ok-taloon. Mutta jokainen tyylillään, ja ehkä moni ei enää tänä päivänä ole edes päässyt montaakaan kertaa puusaunaan, eli heille sähkökiuas on se alkuperäinen ainoa oikea.Jos pitäisi sauna lämmittää puilla, saunoisin tuskin koskaan. Nyt ei tule sähkösaunaakaan kovin usein lämmitettyä, kun on niin pieni hikikoppi, ilman tuuletusta vielä. Minusta puusaunan löyly ei ole sen parempaa kuin sähkösaunankaan, joten miksi pitäisi ottaa puukiuas vaivakseen?

Vierailija:

Lainaus:


jos laittas molemmat:) (semmonenki on mahollista, outoa kyllä)
Tosi kätevää, mutta vähän hassun näköistä kun kaksi kiuasta nököttää vierekkäin :)

ap

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat