Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä Totti

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Totesin siinä sitten, että on jo paperit menneet maistraattiin ja Kela-korttikin saatu, että sorbas vaan, ja kiitos taas tunnelman nostamisesta.

paitsi sen verran, että jos kuopuksemme olisi ollut tyttö, hänen nimekseen olisi tullut Henni, joka minun äitini mielestä kuulostaa muka miehen nimelle. Siihen äiti yritti ehdotella vaihtoehtoja kuten Heini tai Heidi, joista en tykkää yhtään. No, poika tuli ja hänen nimensä on saanut kaikkien hyväksynnän.

tylysti kiellettiin ihan kaikkien taholta,myös miehen! ja tämä nimi oli PONTUS. Hyvä nimi pojalle kuitenkin saatiin vaikkei se ollut tämä.

Poika on jo neljä, mutta vieläkin mummua ahdistaa, kun ainoalla lapsenlapsella on niin kamala pankkiautomaatti-nimi, vaikka hän kovasti sen antamisen yritti estää. Puhuu siitä vähintään kerran kuussa.

ja jos joku isovanhemmista ei hyväksy lapselle tulevaa nimeä se on hänen häpeänsä. Jos sen viel mulle kertoo niin voipi olla et jää ko vanhus vähän vähemmälle seuralle.

eikä sillä merkitystä olisi ollutkaan, kun kerran hyvä nimi löytyi. Olkoot muut mitä mieltä tahansa. Eikä se nimi muuten ole pelkkä vauvan nimi vaan kyllä sitä käytetään vielä aikuisenakin, joten sitäkin kannattaa miettiä nimeä annettaessa.

Miten sillä on pokkaa kutsua teidän lasta täysin erilaisella nimellä?? Oletko kokeillut sellaista, että seuraavan kerran kun kutsuu taas väärällä nimellä, niin alat isoon ääneen lässyttämään lapselle että " taitaa mummo olla jo vanha höppänä kun ei oikeaa nimeä muista" tms. Sitä parempi mitä enemmän sukulaisia on paikalla =D

Johtuu varmaan siitä, että yksi isän sukulainen, jonka nimi on Katariina on elämänsä aikana varastanut tavaroita/rahaa käydessään kylässä ja jättänyt sotkujaan (lue: maksamattomia laskuja) muiden selvitettäväksi.Ei kyllä välitetty tästä, vaan annettiin toiseksi nimeksi Katariina.

Kuuli meidän kerran kehuvan että Sylvikin on kaunis nimi.. Meinasi saada hepulin ja uhkasi että sanoo sitten lasta omakeksimällä nimellä jos tosiaan tulee tyttö joka saa nimekseen SYLVI!!Ajattelin että onpa ärsyttävää jos alkaisi keksiä omia nimiä lapsillemme, että ei ole hänen tehtävänsä meidän lasten nimiä päättää. Poika syntyi, mutta loppuun asti kiusattiin mummua että Sylvi syntyy ja koita sopeutua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat