Vierailija

Poika on koulun yhteydessä olevassa eskarissa ja koulun nettisivuilla on maininta, että iltapäiväkerho maksaa 70/kk. Miksi ihmeessä nyt oli opettaja laittanut tuloselvityslapun mukaan, siis sellaisen samanlaisen joka piti täyttä kun lapsi oli kunnallisessa päivähoidossa? Vai onko iltapäivähoito sittenkin tulosidonnaista?

Sivut

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koulun nettisivuilla kerrotaan varmaan koululaisten ip-kerhon maksavan 70 e /kk, se on kiinteä maksu, ei tulosidonnainen (meillä Helsingissä esim 100 e kk). Eskarilaiset ovat iltapäivällä päivähoidon piirissä (vaikka se teillä fyysisesti sijaitsisikin koululla) ja maksavat siis päivähoidon maksuja joka maksimissaa eskarilaisen täydestä iltapäivästä taitaa olla noin 130-140 e kk (kuntakohtaista vaihtelua).

Täällä maalla eskarit ja ekaluokkaiset ovat iltapäivän samassa tilassa, jossa on yhteensä kaksi hoitajaa. Ekaluokkalaisia meidän kyläkoulussa on tänä vuonna 5 ja eskareita 4.Lainaus:

Eri paikka ja eri hoitajat. Ei se ole edes käytännössä "sama asia".

Tarkoittaa siis että ovat edelleen päiväkodissa. Lue vaikka tarkemmin kotikuntasi sivuilta niin ehkä asia valkenee.Koulussa alin luokka on 1. luokka - ei eskari.[quote]

Siis poika on normaalilla ala-asteella eskarissa ja tarvitsee ip-hoitoa 12 eteenpäin. t:ap

[quote]

Näin ainakin teilläkin pitäisi. Siihen toki voidaan laskea yhteen koulun kerholapset ja eskarin iphoidossa olevat mutta tiettyjen suhdelukujen jälkeen aikuisten määrä poikeeaa näissä hoitomuodoissa ja vaikuttaa siis hintaankin.Päivähoidossa pitää olla 1 aikuinen 7 lasta kohti (3-6 vuotiaat) ja koulun ip toiminnassa rajoja lapsimäärälle ei ole suhteessa aikuisin vain suosituksia mutta käytännössä voi olla vaikka 20 lasta ja yksi aikuinen.

ja jos eskarin jälkeen tarvii hoitoa, niin se on normaalia päivähoitoa.Sulla on puurot ja vellit sekasin.ekaluokalla on koulussa, eskari ei ole koulua...

se ip-KERHO on koululaislle ja eskearilainen on päivähoidon piirissä iltapäivän.Mutta onpas hassua, jos käytännössä kerho ja päivähoito on sama asia ja eskarilainen vain maksaa 50e enemmän... Niin kai se menee, mutta ihmetyttää.

Lainaus:


Mutta onpas hassua, jos käytännössä kerho ja päivähoito on sama asia ja eskarilainen vain maksaa 50e enemmän... Niin kai se menee, mutta ihmetyttää.

pitää maksaa enimmäismaksu 120e. Onpas kummallista, olisin kyllä maksanut sen 70e mukisematta. Tylsää kaivella taas tilinauhoja kouluunkin...t: ap

Sen jälkeinen hoito on päivähoitoa joka tapauksessa. Eskarilainen on päivähoidon piirissä, ei koulussa. Ihan samat tuloselvitykset pitää tehdä kuin muidenkin päivähoidossa olijoiden.Ekaluokkalaisten iltapäiväkerhot ovat ihan eri asia.

Tuota en ajatellut/tiennyt että eskarilainen kuuluu normaaliin päivähoidon piiriin ja vasta ekaluokkalaisella on se 70e/kk ip-hoito. Kuitenkin ihan samassa tilassa nuo ovat eskarit ja ekaluokkalaiset sen ip-hoidon ajan. (elleivät ole ulkona) t: ap

Onko se poikasi nyt siis eskarissa vai koulussa?!!!Jos eskarissa, iltapäivän osalta pojan hoito on ihan tavallista päivähoitoa.Jos koulussa, silloin teitäkin koskee se koulun sivuilla lukeva tiedote i-pväkerhon hinnasta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat