Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sorella käyttäytyi koko illan kuin 16-vuotias teinityttö jahdatessaan miehiä. (Tarkastelen vain illan tapahtumia olohuoneessa, en sitä, mitä makuuhuoneessa tapahtui - sehän oli selkeä hyväksikäytönyritys, jossa syyllinen oli vain Mika.) Voisin kuvitella, että BB-taloon pääseminen oli Sorellalle tilaisuus olla joku toinen edes vähän aikaa; se suosittu tyttö.

Sivut

Kommentit (50)

Opettajan työ on julkista työtä, vaikka ei mediajulkista olekaan. Trukkikuskin hommaan julkinenkaan örveltäminen ei pahemmin vaikuttaisi, mutta harva trukkikuskikaan haluaa TV:ssä hönössä roikkua nuorten miesten/naisten kaulassa ja esittää teiniä. Miksi toisista julkkiksista on lehdissä törkyjuttuja ja toisista ei? Koska toiset osaavat hoitaa julkisuuden paremmin. Opettajana minua harmittaa suuresti Sorellan puolesta; hän voi olla mitä parhain opettaja luokassa, mutta ei sitten hallinnut kokonaisuutta. Enpä haluaisi olla hänen popoissaan, kun hän menee seuraavan kerran opettajainhuoneeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haluaisitko esim. isovanhempiesi katselevan, kun nuohoat vieraiden miesten kanssa telkkarissa ja pölhöilet kännissä? Miksi siis työnantajankaan? Miksi tehdä niin, jos se on vältettävissä? Jos sinulla olisi valittavana kaksi yhtä pätevää hakijaa, kumma ottaisit: BB-kisaajan vai tuntemattoman, jolla ei ole julkisuusrasitetta?

Ei kuulu pätkääkään työpaikalle tai oppilaiden vanhemmille, mitä opettaja tekee vapaa-aikanaan, ellei kyse ole laittomasta toiminnasta. Eikä ryyppääminen ja miesten kanssa sekoilu ole sellaista. Kaiken lisäksi kyseisen opettajan täytyy olla virkavapaalla, vaikka sillä ei käytännön merkitystä ole, sillä vapaa-ajan viettotavat eivät kuulu työnantajalle.t. ope

Hänhän on ennen kaikkea ymmärtääkseni huolehtinut juuri imagostaan pari viimestä päivää pikemmin kuin siitä että ois voinut tulla raiskatuksi.

Emme elä 1800-luvulla, hyvät ihmiset! Ihminen se opekin on ja juo viinaa, iskee miehiä ja nussii!!! Ihme ikivanhoja käsityksiä opettajan ammatin johdosta... pitäisi kai olla vanhapiika, siveä ja nuhteeton ja koko muun kansan opettaja vapaa-ajallakin?Tämän mukaan myös yrityksen johtajan tulisi olla alisiaan kohtaan kuin isä; järjestää kaikki sairaala-, koulu- ja ruokapalvelut koko työntekijäklaanillensa heidän perheitään myöten.Sairaanhoitajathan sitten saavat olla pornoja, koska heidän maineensa on kyseisen teollisuuden myötä sellaiseksi muutettu. 1800-luvulla he taas olivat " sisar hento valkoisia" , noita puhtaita, nöyriä ja uhrautuvia naishenkilöitä.

Jos Suomessa voi päästä ministeriksikin, vaikka on julkisesti esiintynyt bikinit päällä ja jäänyt kiinni rattijuopumuksesta, niin eiköhän yksi rento opettajakin mahdu joukkoon.

Jos palkkaaja antaa sen vaikuttaa, niin hän tekee virheen. Tosi-tv -ohjelmaan osallistuminen ei vähennä kenenkään ammatillista osaamista.32-ope

vapaa-aikaan...!!!Ihan samoin kun kaikilla muillakin, heillä on oikeus vapaa-ajallaan tehdä ihan mitä huvittaan (toki lain puitteissa...)Moni lääkäri tupakoi ja ottaa viinaa, tuomari saattaa jättää autonsa luvatta kaupan inva-paikalle, poliisi saattaa ajaa autolla jossa on liian kuluneet renkaat, ja pankkivirkailija olla ihan konkurssissa luottokortti laskunsa kanssa...Ei TYÖ määritä sitä, miten ihmisten tulee käyttäytyä, ellei työ=persoona. Tarkoitan, että jotkut ihmiset edustavat enemmän koko ajan omana itsenään, yleensä nämä henkilöt ovat " julkkiksia" tavalla tai toisella. Kännissä riekkuminen saattaa johtaa lehtien palstoille, ja sitä kautta heikentää työtilannetta, joten on parempi olla selvinpäin, tai dokata kotosalla.Sorella saattaa olla erittäin hyvä opettaja, joka joitaa hommansa ja on lasten pitämä. Tämä ei kuitenkaan velvoita häntä olemaan vapaa-aikanaan " pikku opettajatar" , vaan se on sitä hänen omaa aikaansa.

Ja suoraan sanottuna, minusta BB ei ole neljäsluokkalaisten ohjelma...!!!Ja loppuun vielä, itse en ymmärrä MIKSI ihmiset ylipäätään lähtevät BB:n mukaan, ihan älytön ohjelma, mutta opettajalla on yhtäläinen oikeus siellä olla kun kenellä tahansa muun ammattikunnan edustajalla myös...

Eihän sitä kukaan oikeasti edes tiedä oliko se sammunutkaan.. ja kyllä olisi herännyt viimeistään kun Mika olisi lykkinyt. Mun mielestä se käytös oli kyllä sillä naisella aina lailla sarjassamme sitä saa mitä tilaa.Se on sitten ihan eri asia että olisiko kummankaan tämän tapahtuman osapuolen pitänyt oikeasti käyttäytyä noin telkkarissa - tai muutenkaan.

No, näin se asia menee. Miksi haluatte pitää työnantajan puolta tällaisissa asioissa? Eikö kannattaisi pitää työtekijöiden puolta? Jos vain kohautetaan olkapäitä, että tervetuloa todelliseen maailmaan, niin me työntekijät olemme jo menettäneet pelin.32-ope

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat