Seuraa 

Eli sormiruuaksi maistiaisiksi halusin antaa jotain muroja. Onkohan joku jaksanut vertailla niitä kaikkia kymmeniä merkkejä kaupassa? Olisiko joku merkki sokeriton, suolaton, lisäaineeton? Mitään luontaistuotekaupan kalliita hiutaleita en ala etsimään, eli löytyykö sellaisia vaikka City-Marketista/Prismasta tms tavallisesta kaupasta?Jossain luki että amerikassa vauvat aloittavat yleensä kiinteiden napostelun muroilla. Itse en haluisi antaa leivän muruja, joita neuvolassa aina suositellaan, kun leivässä on niin paljon suolaa. Käsittämätön ohje mun mielestä! Eikä meidän perheessä muutenkaan leipää juuri syödä. Maissinaksut ovat meidän vauvan suosikkeja, mutta murot olisi kiva rapiseva vaihtoehto niille.

Kommentit (3)

Ostin Helsingin Sokoksen S-marketista Kallo-merkkisiä riisimuroja. Pussi maksoi noin 4 euroa ja siitä riittää kyllä pitkään. Ovat luomua, suolattomia ja sokerittomia. Suosittelen!

Tosi hyviä ainakin vauvan mielestä! Tosin meillä napsitaan myös leivänmuruja :) Jos on jo hampaita pureskelutaitoa, kauratyynytkin ovat hyviä, Elovena merkillä. Muutamasta murosta tuskin suolaakaan juuri tulee, en muista noitten kauratyynyjen suolapitoisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siinäpä vasta oiva vaihtoehto vauvan muroiksi. Eli Talk-muruja saa ihan tavallisista ruokakaupoista, ovat kotimaisia täysjyvämuroja (ei lisäaineita, vähäsuolaisia, kaura&ohra&ruis), pieniä pyörylöitä, jotka sulavat suussa helposti, eli loistavia juuri vauvoille. Meillä myös sorminäppäryys alkoi kehittyä kummasti, kun löysimme murut käyttöömme. Meillä käytetään varsinkin reissussa ollessa myös pieninä välipalanaposteluinakin. Kaveri, joka vinkkasi näistä muroista, syöttää lapsilleen muruja puuron sijasta (koska puuro ei kuulema mene lapsilla alas)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat