Vierailija

Tilanne on tämä:

Lapset 4kpl yötä mummulassa, ensimmäistä kertaa kaikki. Meillä on vastavalmistunut talo ja teemme vielä muutaman tunnin ajan käryäviä hommia eli öljyämme ja eristämme. Kotoa siis joudutaan tuossa viimeistään viiden aikoiin evakkoon mekin hajuhaittojen takia=)

Ei vielä tietoa pääsemmekö yöksi kotiin, luultavasti kyllä.Miehen kanssa välitkin ovat väsymyksen ja yhteisen ajan puutteen takia hieman tulehtuneet, nyt olisi mahdollisuus olla ilta kahden mutta mitä tehdä? Leffaihmisiä emme ole (ja varmaan nukuttasiin siellä univelkoja pois=)), ennemminkin bileihmisiä, baarireissu ei ole poissuljettu. Syömään lähtiessä joutuisimme naapurikaupunkiin, jolloin toisen pitäisi olla ajokuntoinen (ihan mahdollista kyllä). Samoin hottelit ovat toisessa kaupungissa eikä periaatteessa kiinnosta jäädä huomista päivää päivystämään ajokuntoa naapurikaupunkiin, kun lapsia on kuitenkin ikävä. Vieraita emme voi siis käskeä ainakaan ennen puolta yötä tänne meille.Kertokaas mitä voisimme tehdä?? Aikaa siis olla kotoa pois on ainakain kello 18-24 (myöhempäänkin toki), raha ei ole ongelma. Vastailen kyllä lisäkysymyksiin=)

Kommentit (4)

Sain just omat hommani loppuun, mies lopettelee omiaan. Ajattelimme nyt alkajaisiksi käydä ihan kunnolla ostoksilla ilman lapsia. Kauppatavarat tuodaan ainakin kotiin ja sit katsotaan uudelleen. Täällä on myös ihan siedettävä haju, kotiin illalla tuleminen on siis todellakin mahdollista... Ainoo asia joka tuossa haittaa on mun jo empiminen antaakkaan lasten olla yötä...

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

telkkaria ja antakaa tilanteen viedä, jos on viedäkseen. Rakastelu ei saa olla pakollista. Mistään vakavista asioista ei saa keskustella. Illallisella ei saa juoda itseään humalaan asti. Syökää tukeva aamupala ja menkää vielä huoneeseen, otatte päiväunet tai rakastelette. Levänneenä on ihana hakea lapset kotiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat