Seuraa 

Eli sormiruuaksi pikkuiselle haluaisin antaa jotain muroja. Onkohan joku jaksanut vertailla niitä kaikkia kymmeniä merkkejä kaupassa? Olisiko joku merkki sokeriton, suolaton, lisäaineeton? Mitään luontaistuotekaupan kalliita hiutaleita en ala etsimään, eli löytyykö sellaisia vaikka City-Marketista/Prismasta tms tavallisesta kaupasta?Jossain luki että amerikassa vauvat aloittavat yleensä kiinteiden napostelun muroilla. Itse en haluisi antaa leivän muruja, joita neuvolassa aina suositellaan, kun leivässä on niin paljon suolaa. Käsittämätön ohje mun mielestä! Eikä meidän perheessä muutenkaan leipää juuri syödä. Maissinaksut ovat meidän lapsen suosikkeja, mutta murot olisi kiva rapiseva vaihtoehto niille.

Kommentit (10)

Urtekram ekologisk C Flakes (maissihiutaleet - ei sisällä muuta kuin maissihiutaleita ja suolaa) ja saman sarjan tattari-murot.

Saa isoista tavarataloista ainakin.

Tosi hyviä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän kaksjapuolvee syö mielellään puuroa, mutta välillä on kiva napsia muutakin.

Kellogsin (vai nestlekö se nyt on) SHREDDED WHEAT murotyynyt on täysjyvävehnää, ei suolaa/sokrua/lisäaineita. Isohkoja ovat tosin nuo tyynyt.

Kukaan täysjärkinen ihminen ei syö muroja missään muodossa, vilkaisepa tuoteselostetta. Miksi ihmeessä lapselle pitäisi opettaa napostelu ja kaikenlaisten naksujen mättäminen? Kun syö kunnon ruokaa aterioilla vatsan täyteen ei tarvitse jatkuvasti välipaloja. Järki hoi.

Kiitos Turnipsi, kun kerroit näistä Nestlen Shredded wheat muroista.

löysin netistä lisää tietoa siitä: http://www.nestle.fi/neobuilder.20050127102876530000001921013188.html

Eli se on todellakin erittäin terveellinen tuote. Se on saanut sydänliiton ja diabetesliiton sydänmerkin. Koska murot ovat SUOLATTOMIA ja SOKERITTOMIA! Täysjyvävehnä takaa muroihin korkean ravintoainepitoisuuden, sillä tuotteeseen käytetään jyvän kaikki osat, alkio, ydin ja kuori. Täysjyvästä elimistö saa runsaasti tärkeitä kuituja, kivennäisaineita sekä B-vitamiineja. Shredded wheat on myös lisäaineeton. 500g ovh noin 3.50 ¿/pkt.Joten nimimerkin Anne22, olisi aika päivittää kivikautisia mielipiteitään muroista, sillä nykyään ne eivät ole pelkästään epäterveellisiä. Vaan yhtä terveellinen aamiainen kuin kaurapuuro.

TalkMuru muroja(?), pieniä pyöreitä palloja, jotka ei aikuisen suuhun maistu miltään. Paketissa lukee suomalaista kokojyväviljaa, vähäsuolainen eikä lisäaineita. Saa ihan marketeista, maksoi muistaakseni 2,90 euroo.

" Ei mikään

Kukaan täysjärkinen ihminen ei syö muroja missään muodossa, vilkaisepa tuoteselostetta. Miksi ihmeessä lapselle pitäisi opettaa napostelu ja kaikenlaisten naksujen mättäminen? Kun syö kunnon ruokaa aterioilla vatsan täyteen ei tarvitse jatkuvasti välipaloja. Järki hoi."vai että semmosta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat