Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Minua mietityttää, kun me aloitimme kiinteät neuvolan suosituksesta 4,5 kk iässä ja edelleen syöminen on ihan maistelua, vaikka vauva täyttää 6 kk ensi viikolla. Siis tyyliin muutama teelusikallinen päivällä ja muutama teelusikallinen illalla. Ehkä yhteensä korkeintaan 0,5 dl päivässä. Kasvis-, marja- ja hedelmäsoseita ollaan nyt syöty. Syömistekniikkakin vielä vähän hukassa, mutta kyllä tyttö jo mutustelee ja nielee. Huolestuttaa, kun tyttö on höyhensarjalainen. Nyt ei olla päästy pitkään aikaan neuvolaan sairasteluiden takia, mutta kotikonstein mitattuna tytön paino on siinä 6500g. Syö 2 - 3 tunnin välein päivällä rintamaitoa ja yöllä herää kahdesti syömään. Maitoa tulee mielestäni hyvin ja tyttö on tyytyväinen, mutta ei vaan tuon enempää kasva :(

Kommentit (2)

Meidän 6kk poika on myös pienikokoinen(synt. 2255g/48cm). 4kk iässä aloitettiin soseiden maistelu. Pieni on ollut pullomaidolla alusta asti. Eli siis meillä kutakuinkin näin:

aamulla velliä 150dl,lounaalla kasvissosetta puol/ reilu puol prk+maitoa 120-140ml,välipalana maitoa 120ml,päivällinen liha tms. sosetta puol/reilu puol prk+ maitoa 120ml ja illalla velli 120-160ml. Vaihdellen annan velliä ja puuroa ja puuron lisäksi sitten maito.

5kk neuvolassa poika painoi 6500g/67,5cm eli hoikka on :) Maanantaina on taas sit 6kk mittaukset eli saas nähdä miltä vaaka näyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat