Seuraa 

Onkohan tämä fashionkids sivuilla oleva punainen/pinkki lehtikuvioinen haalari luonnossakin yhtä kivan näköinen...?http://www.fashionkids.fi/index.php?id=266&product=284&color=362ainakin kuvassa näyttää kivalle ja pirteälle. Ja miten muuten noi Ticketin puvut sopii hoikalle lapselle. Mietiskelen tässä vaan että tekis mieli ostaa toi puku meidän kohta 5-v tytölle. Meillä olis jo kyllä se Jonathanin cordurapuku mutta kyllästyttää se ainen vaaleanpunainen tummansinen väri....

Kommentit (7)

Tuo fashionkidsin sivuilla oleva kuva ei ole kovin hyvä siitä puvusta. Puku on aivan IHANA luonnossa. Minä ostin tuon puvun tytölleni ja olin aivan myyty kun puin sen tytön päälle! Kuvassa ei mikää loistokas, luonnossa ihana ja päällä aivan upea :) Ainakin minun makuuni!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fashionkidsissä kun ei ollut pieniä kokoja! Muuten taisi olla fashionkidsissä edullisempi! Kannattaa katsoa http://www.petite-pomme.com/ siellä on paremmat kuvat tuosta kuosista ja värit näkyy hyvin! Minäkin suosittelen ostamaan tuon pienemmän (110cm koon). Ainahan nettikaupassakin on vaihto-oikeus jos on väärä koko.

Tuo oli paha kysymys :) Minä kun en ole vielä keksinyt asusteita tuohon pukuun... Ruskeaa ajattelin, mutta en ole keksinyt mistään ruskeaa kaunista hattua :) Joten jos keksit jonkun hyvän niin vihjaa :) Moni on hehkuttanut POPin ruskeilla asusteilla, mutta itse en löytänyt sieltä mitään mikä miellyttäisi. Samoten Reiman ruskea kypärähattu oli minulle hirvitys, vaikka moni siitä tykkäsi!

mietin vaan että mistähän löytyisi tohon pukuun sopiva kiva pipo tai hattu...? Onkoha ne Ticketin pinkit rukkaset samaa väriä kun tossa lehtihaalarissa on? Vai oletko löytänyt jotkut muut hanskat puvun kanssa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat