Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!Olen juuri aloittanut Henskat -jälleenmyyjänä Rovaniemellä. Valikoimissa on ihania, laadukkaita lastentarvikkeita, leluja, pelejä, vaatteita, lahjatavaroita ja askartelutarvikkeita, jotka ei ole hinnalla pilattuna. Homma toimii kotikutsuperiaatteella, ja tiedustelisinkin nyt olisiko täällä Rovaniemen äideillä kiinnostusta järjestää mukava illanvietto (myös päivisin käy) lapsenmielisille tuttavilleen? Ideana olisi, että lapsetkin voisi rohkeasti ottaa mukaan. Itselläni on 9 kk vanha Arttu poika, joka tulee useimmiten kulkemaan mukanani pikkuapurina :-) Tuotevalikoimaan voi käydä tutustumassa nettisivuilla www.henskat.fi jos ennakkoon haluaa kurkistella. Emännänlahja on arvoltaan 10 % illan myynnistä ja emäntä voi valita tuolla summalla itselleen tuotteita tai vähentää summan omasta tilauksestaan.

Henskat -tuotteet vaihtuvat jatkuvasti, joten aina tulee mukaan jotain uutta kivaa. Myöhemmin syksyllä valikoimaani tulee mukaan myös lastenmaailman kivoja tuotteita (www.lastenmaailma.net).Olkaahan rohkeasti yhteydessä jos mielenkiinto heräsi! Jos kotikutsuja ei välttämättä halua pitää niin tuotteita voi tilata ihan muutenkin.Terkuin,

Kati Rautajoki ja Arttu :-)

040 510 7161

kati.rautajoki@pp.inet.fi

Kommentit (1)

Kotikutsut voisi olla mukava pitää, mutta välimatkamme on kyllä valitettavan pitkä.. (asumme rauman läheisyydessä)Kiitos kuitenkin tuosta nettiosoitteesta (on ihan uusi tuttavuus), pitää vielä sitä selailla ja katsella.. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat