Seuraa 

Eräs kysymys johon tarvitsisin vastausta....otsikostakin sen jo huomaa.Nyt siis sumuja viikko takana ja tänä iltana meidät on kutsuttu ystäväpariskunnan kihlajaisiin. Tiedän, että siellä tarjoillaan alkoholia.

Uskallanko ottaa pikkuisen?

En ole kertonut heille mitään hoidoistamme, koska heille en haluaisi kertoa.....vielä.Muutenkin, kuinka olette itse tehneet hoitojen aikana....totaalikieltäytyminen vai kohtuuden rajoissa?

Kommentit (2)

Mutta voit siis ihan normaalisti elää Synarelan kanssa ja alkoholia voi nauttia kohtuudella, kunhan et nyt mitään pleksejä vedä niin että jää lääkkeet ottamatta. Muutamasta lasista viiniä ei ole hoidon tuossa vaiheessa haittaa ja kuten itsekin sanoit, täydellinen raittius herättää turhaa huomiota (miksiköhän muuten juuri Suomessa on näin?!).

Piikitysten aikanakin taisin yhtenä viikonloppuna juoda lasin viiniä ruoan kanssa ja vieläpä yhden saunasiiderin siihen päälle. :D

Juhlissa tuli käytyä ja kovasti ihmettelivät, kun en sitten uskaltanut mitään ottaa. Veikattiin, että odottaisin lasta, mutta pitihän se sitten kertoa.....eikä kyllä jäänyt hyvä fiilis.No, nytpä ei sitten tarvitse peitellä ja salailla.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat