Vierailija

Hyvät naiset, tässä teille kysymys, joka on minulle erittäin tärkeä (miehenä). Minkä urheilulajin harrastajat ovat parhaimman näköisiä, jos nyt saa yleistää. Ymmärrän, että naamallensa ei voi niin hirveästi tehdä, hiuksille kylläkin, joten olen miettinyt, minkälainen urheilijan kroppaa eniten kiinnostaa. Eli minkä urheilulajin harrastajilla on seksikkäimmät ruumiit.Toivon laaja osallistumista tähän galluppiin.

Kiitos etukäteen!Kommentit (25)

Erään tutkimuksen mukaan:Swimmers are sexy

Women get all hot and bothered around swimmers and soccer players, according to a survey by the condom manufacturer Durex. The company surveyed men and women in 15 countries to find which sports they found most and least sexy. Ranking high on the erotic list for women were men who swam and played soccer. Low on the list were horseback riders and shot putters. Men also put swimmers at the top of their lists followed by gymnasts and ice skaters. Female boxers, however, left them cold... so to speak.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kilpajuoksijat, melkein lajin kuin lajin. Myöhemmällä iällä säilyvät nuorekkaampina kuin yleensä muiden lajien urheilijat. Menkää katsomaan esim kuntoilutapahtumiin. Pointsit niin naisille kuin miehillekin.

Jääkiekkoilijat ovat total turn off.

t. n35ps uimareille myös pisteitä.

Omalla miehellä on työ jossa pitää nostella painavia esineitä ja kävellä paljon. Mitään erityistä liikuntaa ei harrasta. On muuten aika iso ero kropassa niihin verrattuna, jotka istuvat päivät koneen ääressä ja käyvät ehkä pari kertaa viikossa salilla.

Ap kyllä kyseli kylläkin naisilta, mutta ihan totta miehen mielestä naismoukarinheittäjät on oikeasti tosi sexyjä - iso takapuoli ja massaa muutenkin riittävästi!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat