Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

onpa omistaja tosi ikävä ihminen...Paikka on siisti, tavara hyvää, myyjät mukavia, mutta omistaja (?) on kuin räyhähenki, huutaa myyjille ja asiakkaille, riitelee asiakkaiden ja työntekijöidensä kanssa. Muutaman kerran olen käynyt vähän ennen kuutta, ja molemmista kerroista on jäänyt todella ikävä mieli, kun emäntä yrittää saada asiakkaita ulos kirppikseltä.

Kommentit (22)

alkaen syyskuun alusta? Mulla oli juuri tarkoitus ottaa sieltä pöytä..hmm. Kiva paikka kyllä, ja omistajat mukavia, mutta ei kovin kivalta kuullosta tuo provikkajuttu. Ei välttämättä mikään hyvä myyntikikka, saattaa olla päinvastainen reaktio myyjillä kuin on ollut tarkoitus :( Harmi..Todennäköisesti vien sinne myyntiin joka tapauksessa. Saa hyvin myytyä, ja on lähellä ja ostajia kuhisee. Jos vaikka kerkeis ennen syyskuuta..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Villa Lyhdyssähän ovat pöydät täynnä, olisihan tuo pitänyt laskea etukäteen.

Jos ajatellaan, että pöytäpaikkoja on 50 ja pöytä maksaa 30e, on tuotto 6000euroa kuussa. Ei sillä mitenkään makseta kahden ihmisen palkkaa ja muita kuluja.

Ja ihan sulkemisaikaan.Kiva kirppis. Femmatori oli niin epäsiisti ja tunkkaisen oloinen. Tosin on silläkin paremmat tilat nykyään Tuusulassa.

Mulla oli siellä keväällä pöytä aj tuotta oli kahdessa viikossa 750 euroa. En tosiaan suostumaksamaan mitään 10 prossan provikkaa. Pitää vaihtaa myyntipaikkaa.

ja mammat ei tajua lähteä kotiin. Sitä pidempi työpäivä sille omistajalle tulee mitä kauemin te jäätte sinne kuppaamaan. Eihän se pääse laskemaan kassaakaan kun teillä on vielä kädet täynnä kamaa.Terveisin äkänen kauan kassa

Meillä on lähellä hyvä itsepalvelukirppis, mutta myyjät kaikkoavat kohta, kun nostavat pöytä hintoja. Kuulin että ottaisivat 10% + 25e. Keravalle voisi siirtyä myymään, jos hinta on max. 35e/vko.

itsekin ihmettelin tuota loppusummaa, mutta oli tuota tavaraa näköjään kertynyt=)No täytyy käydä katsastamassa tuo Keravan paikka on meitä lähempänäkin.Villa Lyhdyssä meni tavara hyvin, mutta on kyllä liikaa tuollainen provikka. Jos pöytä on 25 ja jos myyt yli satasella tulee se jo kalliimmaksi. ja kun tuolla autotallissa on taas kymmenen pahvilaatikkoa tavaraa menossa myyntiin niin toivottavasti saan niitä enemmän kuin satasen.täytyy vielä soittaa sinne ja antaa vähän palautetta

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat