Vierailija

Tarkoitus olisi käyttää sitä lähinnä kauppareissuilla, kokemuksia kiitos!

Kommentit (3)

toisen lapsen kesäkuussa ja ostin häntä varten jo ennen syntymää trikoisen pikku-ruu kantoliinan. Kesä oli kuuma joten liinaa ei voinut käyttää montaa kertaa, oltais saatu lämpöhalvaus molemmat! Joten liinan käyttö on ollut hyvin vähäistä. Sitominen on ihan helppoa, mutta vauvan asettelu lyhyttä matkaa/aikaa varten vie turhan paljon energiaa. Välillä olisin jo kaivannut rintareppua mm. linnanmäellä käydessämme. Nyt ajattelin, että sellainen brazil taskuliina voisi olla kätevä kun vauva jo isompi. Jos olet " ekoihminen" hanki liina, jos taas vauhdikas menomamma osta rintareppu ;) Minäkin tunnustaudun jälkimmäiseksi vaikka kuinka yritin!

Rintarepun sijaan suosittelen kyllä ostamaan kunnon ergonomisen kantorepun, kuten Ergon tai Patapumin. Sillä kannat isompaakin, vaikka selässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Helpoin ja näppärin voisi olla BB-rintareppu (ei kylläkään käy ihan vastasyntyneelle) tai ehkä rengasliinakin (MiM Sarong ainakin meillä oli hyvä). Pitkä kantoliina kyllä sitten on käyttökelpoinen pidempään, ainakin jos tuohon rintareppuun vertaa + on ergonomisempi pidempiaikaisessa käytössä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat