Seuraa 

Haluan ihan varoituksen vuoksi kertoa teille meidän odotuksestamme.

Menin rv. 9 neuvolaan, jossa terkkari ultrasi. Hän ei löytänyt

sykettä, vaikka etsikin aika kauvan. Hän ehdotti, että katsotaan viikonpäästä uudelleen. En kyennyt odottamaan, vaan tilasin yksityiselle(Oulun gynegoon) ajan tarkempaan ultraa samalle päivälle.

Siellä lääkäri totesi raskautemme tuulimunaksi ja ehdotti viikon odottelua tai lääkkeellistä tyhjennystä heti.

Ajattelin kuitenkin antaa luonnon hoitaa hommansa. Uskoin vuodon alkavan lähiaikoina. Vuotoa ei sitten tullutkaan ja menin todella huonon

olon takia naistentaudeille tarkastamaan tilanteen(2 viikkoa olin odotellut)

Lääkäri siellä ultratessaan totesin vain, että onpas täällä masussa

harvinaisen vilkas kaveri ja viikkoja tosiaan on noin 11.

Ja voi sitä onnea. Itkin ja hymyilin, siellä tosiaan oli pieni sikiö ja elävänä.

En ole vielä ottanut yhteyttä gynekon lääkäriin, mutta ajatelkaas jos olisin suostunut tyhjennykseen. Olen vieläkin hieman sekaisin kaikesta tapahtuneesta, joten kirjoitukseni on hieman sekavaa, mutta jokainen lienee ymmärtää mitän haluan sanoa.

Lääkärillä riitti titteleitä, mutta silti hän oli törkeästi väärässä. Ihmiset hyvät älkää siis hätäilkö, vaikka tuulimuna tai kuollut sikiö masussa tuntuisi kuinka pahalle. Odottelulla ei häviä mitään.

Voimia kaikille!

Kommentit (2)

me ei saatu mitään tuulimuna-tuomiota, mutta rv.6-7 totesivat ettei mitään näy, viitteitä ruskuaispussiin kylläkin. Sikiötä eivät löytäneet. Varattiin uuteen ultraan aikaa joka olisi rv.10. Ja kyllä kannatti kuulkaa odotella vaikka olinkin kuin tulisilla hiilillä! Vasta noilla viikoilla sikiömme näkyi selvästi... Sydänäänet saatiin vatsan päältä kuulumaan vasta rv.16 joten ultrauksia tehtiin aika lailla ennen tätä. Ja monta kertaa säikähtäneenä! Nyt tämä " ruskuaispussimme" on reilut 4 vuotta =D

Moi!Meillä oli talvella vastaavanlainen kokemus. Menimme alkuraskauden ultraan yksityiselle rv 8( saattoi olla myös rv7). Ultrassa ei näkynyt kuin ruskuaispussi muistaakseni, kuitenkin niin, että saimme tuulimuna tuomion. Mulle tarjottiin heti kohtua supistavia lääkkeitä tai vaihtoehtona parin päivän päästä sairaalassa tarkemman ultran jälkeen. Jostain syystä jätin ne lääkkeet väliin ja menin parin päivän päästä sairaalaan, jossa vielä ultrattiin. Siellä näkyikin jo paljon muutakin kuin tyhjä ruskuaispussi. Ja nyt on tosiaan vauva sylissä! Ei passaa liikaa ajatella sitä, että olisinkin ottanut heti ne supistusta aiheuttavat lääkkeet...hormoonihöyryissä kun mennään niin aika herkkää on.

Yksityisellä oli ilmeisesti vähän vanhemmat ultrauslaitteet kuin sitten sairaalassa. Ehkä muutenkin mentiin liian aikaisin alkuraskauden ultraan, eli malttakaa odottaa ainakin sinne 8-9 rv asti sitä ultrausta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat