Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kattomalla vaan tv-version ei saa mitään käsitystä tapahtuneesta. Videossa hinkuttaa ihan tosissaan niitä Soren housuja alas ja työntää kättään sen jalkoväliin -vaikka muija ihan unessa. Mika tekee ihan tosissaan töitä siinä, ei pelkästään " kouri puolinukuksissa" . Ja tajuaa vielä vetää peiton näkösuojaksi, kun on ensin hilannut housut alas...

Sivut

Kommentit (40)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsekin olen monta kertaa riisunut yöllä herätessäni itseni alasti ja kiskonut miehen alkkarit alas ja vaan käpertynyt alastomana alastoman mieheni kainaloon. JA VETÄNYT PEITON YLLEMME.Vierailija:

Lainaus:


Juuri siksi bb:n piti puuttua asiaan! Eihän se voinut ottaa riskiä, että siellä tapahtuu jotain. Se, että sinä sanot, että tuskin siellä mitään tapahtui, ei paljon auta.Ja olen ap:n kanssa samaa mieltä siinä, että en tajua, miksi Mika ensin vaivalla vetäisi niitä housuja alas -ja JÄTTÄISI ne alas- vetääkseen sitten peiton päälle ja alkaakseen nukkumaan! Minusta veti peiton päälle juuri peitelläkseen sitä mitä tapahtuu... Jos nyt ihan rehellisesti mietitään, niin kumpi on todennäköisempää a) Jätkä vetää sammuneen muijan housuja alas voidakseen alkaa nukkumaan vai b) vetää housuja alas voidakseen puuhailla jotain muuta???!!!

Nämä henkilöt kun ovat tunteneet toisensa vajaan viikon..." No niin olen minäkin vetänyt tajuttomalta mieheltäni monet kerrat, samoin hän minulta."

Vierailija:

Lainaus:


Mika selvästi rauhoittui, kun huomasi, ettei Sorella reagoinut edes siihen. Olihan tuo ainakin 2 minuuttia jo ihan aloillaan. Mitään tuomittavaa ei mielestäni tapahtunut lopulta.
pitkään oli hiljasta, mutta ennen kutsua peitto oli kyllä alkanu heilua. Eri asia tietty mistä syystä

Vierailija:

Lainaus:
Ja olen ap:n kanssa samaa mieltä siinä, että en tajua, miksi Mika ensin vaivalla vetäisi niitä housuja alas -ja JÄTTÄISI ne alas- vetääkseen sitten peiton päälle ja alkaakseen nukkumaan! Minusta veti peiton päälle juuri peitelläkseen sitä mitä tapahtuu... Jos nyt ihan rehellisesti mietitään, niin kumpi on todennäköisempää a) Jätkä vetää sammuneen muijan housuja alas voidakseen alkaa nukkumaan vai b) vetää housuja alas voidakseen puuhailla jotain muuta???!!!
Sorella oli alussa touhussa mukana mutta sitten rupesi nukkumaan/sammui, oli kyljeltään ja Mika vain jatkoi touhujaan, peite oli valunut sen verran alas että Sorellan vatsa ja alushousut näkyi ja Mika riipi naisen pöksyjä alaspäin useampaan otteeseen.

Kuvottavaa!

ja oli tavallaan lopettanut sen homman jo siinä vaiheessa kuin kuulutus tuli. Eli, jos kuulutusta ei olisi tullut, olisi Mika varmaan kohta nukahtanut.Siinähän ei peitto heilunut eikä mitään niin en oikein ymmärrä mistä on päätelty että on tapahtunut sormettamista?t. 3

Minun mielestä siinä ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Mika ei edes kovin paljoa niitä housuja laskenut, niin että epäilen että sai edes sormilla mitään tehtyä. Ja minusta tilanne näytti siltä, että Mika oli nukkumaisillaan ja halaili vain Sorellaa kun tuli käsky mennä päiväkirjahuoneeseen.

Mika selvästi rauhoittui, kun huomasi, ettei Sorella reagoinut edes siihen. Olihan tuo ainakin 2 minuuttia jo ihan aloillaan. Mitään tuomittavaa ei mielestäni tapahtunut lopulta.

Katsoin myös videon läpi ja minusta Mika yritti hiplailla Sorellaa hereille, ei onnistunut ja välillä turhautuikin ja yritti itsekin ehkä nukkua. Himotti sen verran ja kuorsaaminen alkoi häiritä => yritti herättää tönimällä. Sorella käänsi kylkeä. Mika ajatteli että " puolinukuksissa" ja yritti jatkaa touhuja vielä. Yritti kiskoa Sorellan housuja, mutta mitään ei tapahtunut vaan Sorella nukkui yhä ja päätyi vaan ottamaan Sorellan tiukasti itseään vasten ja näytti rauhoittuvan. Olisi varmasti nukahtanut siihen.Se pätkitty versio antoi kuvan jostain ihan muusta, tuossa aidossa pätkässä näkyi selvästi, että Mika " antoi periksi" ja otti Sorellan vain lähelleen, ei yrittänyt tässä vaiheessa enää mitään (peitto ei heilunut ja kädet ylempänäkin, sekä kalu housuissa).Juuri siksi bb:n piti puuttua asiaan! Eihän se voinut ottaa riskiä, että siellä tapahtuu jotain. Se, että sinä sanot, että tuskin siellä mitään tapahtui, ei paljon auta.Ja olen ap:n kanssa samaa mieltä siinä, että en tajua, miksi Mika ensin vaivalla vetäisi niitä housuja alas -ja JÄTTÄISI ne alas- vetääkseen sitten peiton päälle ja alkaakseen nukkumaan! Minusta veti peiton päälle juuri peitelläkseen sitä mitä tapahtuu... Jos nyt ihan rehellisesti mietitään, niin kumpi on todennäköisempää a) Jätkä vetää sammuneen muijan housuja alas voidakseen alkaa nukkumaan vai b) vetää housuja alas voidakseen puuhailla jotain muuta???!!!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat