Vierailija

Me oltiin pari tuntia koko perhe ruoka- ja vaateostoksilla. Käytiin samalla ravintolassa syömässä. Kohta laitan pesukoneet päälle ja imuroin.On ollut kiva päivä tähän asti :)

Kommentit (7)

Mies jäi kotiin ja siivosi ja tiskasi ja kävi kaupassa. Kun tultiin muskarista, tein ruokaa, syötiin ja otin puolen tunnin tirsat. Mies lähti soittamaan ja nyt tässä vietetään sitte " tyttöjen iltaa" lapsen kanssa. Tällä hetkellä lapsi katsoo teletappeja, mä hillun netissä ja syödään molemmat jätskiä=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nukkunut sen jälkeen puoleenpäivään saakka.

Juonut kahvia, roikkunut netissä, käynyt suihkussa, lukenut ja tunkenut lakanat pesukoneeseen.Kohta ulos.

heräilin hissukseen, vaihdoin akvaarioon vedet, kävin kaupassa ja tein lohiwokkia ja kohta lähdetään mökille saunomaan (kunhan mies tulee kuntosalilta)

HEräsin laiskana tosi myöhään. Sitten ajettiin lähikirppikselle hakemaan siellä eilen näkemääni työtuolia, mutta joku oli jo ehtinyt ostaa sen :(.Sitten raivosin miehelle, kun possustani on kadonnut rahaa.

Olen vain sittemmin istunut tässä koneella. Jutellut puhelimessa äitini kanssa.

Mesessä jutellut veljeni kanssa.Sitten juttelin puhelimessa karkuun lähteneen mieheni kanssa, kun hän ilmoitti, että hänen tililleen oli jostakin ilmestynyt 1000euroa!

Eräs ystävämme oli laittanut yllätykseksi. Jee!!!Nyt vain odotan että mies tulee kaupasta. Boooooring.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat